Δράσεις και Νέα από την Αδελφότητα Κεφαλλήνων Πειραιώς

πρόσκληση της εταιρείας. Την ομάδα συνόδεψε η κ. Μαριολένη Νεοφύτου, πρόεδρος της Αδελφότητας, ο κ. Μάκης Αγγελετάκης, ταμίας του Συλλόγου, και η κ. Αφροδίτη Ζαμπέλη, αναπληρωματική έφορος. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η ειδική Γραμματέας κ Μάχη Γαλιατσάτου και ο κ. Δημήτρης Ματέρης.

Ευχαριστούμε θερμά για την εγκάρδια υποδοχή που μας έκαναν, τον κ.Σπύρο Πασχάλη, διευθύνοντα σύμβουλο, τον κ. Κυριάκο Μάγειρα, πρόεδρο της εταιρείας, τον κ.Μιχάλη Σακέλη, αντιπρόεδρο, τον κ. Διονύση Θεοδωράτο, εμπορικό διευθυντή, τον κ.Διονύση Βασιλάτο, καπετάνιο των πλοίων της Blue Star Ferries καθώς και όλο το προσωπικό της εταιρείας για τη ζεστή και όμορφη εκδήλωση που οργάνωσαν. Ήταν και δική μας χαρά η συμμετοχή μας.

Ευχόμαστε σε όλους να είναι μια καλή και δημιουργική Χρονιά.

Σ’ αυτό το μέγαρο που ήρθαμε

πέτρα να μη ραγίσει

και τα καράβια της Βlue Star

Χρόνια Πολλά να ζήσουν

Να ταξιδεύουν στα νησιά

Ιόνιο και Αιγαίο

με γαλήνιες θάλασσες

και με καιρό ωραίο.

Να ζήσουν τα στελέχη της

κέρδη πολλά να φέρνουν

πολλά-πολλά χαμόγελα

να δίνουν και να παίρνουν

Η ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (Attica Group), κατέχει ηγετική θέση στην παροχή υπηρεσιών θαλασσίων μεταφορών για επιβάτες και φορτηγά στη Ανατολική Μεσόγειο. Εξυπηρετώντας περισσότερους από 40 προορισμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό στις γραμμές Ελλάδας – Ιταλίας, οι θυγατρικές της πλοιοκτήτριες εταιρείες Superfast Ferries και Blue Star Ferries, έχουν καθιερωθεί στον κλάδο των θαλάσσιων μεταφορών στην Ευρώπη και είναι συνυφασμένες με το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.

O στόλος του Ομίλου Attica αριθμεί 13 υπερσύγχρονα επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία με πρωτοποριακό ναυπηγικό σχεδιασμό, που προσφέρουν υψηλό επίπεδο υπηρεσιών μεταφοράς σε επιβάτες, ΙΧ και φορτηγά. Δεν είναι μόνο οι πολυτελείς κοινόχρηστοι χώροι, που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες του επιβάτη, οι αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες εν πλω και οι επιλογές διασκέδασης για όλες τις ηλικίες, αλλά και, επιπλέον, η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και η προσοχή στη λεπτομέρεια που έχουν εδραιώσει την Attica στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας. Ο επαγγελματισμός και η εξειδίκευση σε συνδυασμό με το ζεστό χαμόγελο του προσεκτικά επιλεγμένου προσωπικού, συνεισφέρουν ώστε κάθε στιγμή εν πλω να αποτελεί για τον επιβάτη μία μοναδική εμπειρία ταξιδιού.

Το Δ.Σ της Αδελφότητας ευχαριστεί την εταιρεία για την ευγενική της χορηγία προς εξυπηρέτηση των σκοπών της. Ευχόμαστε από καρδιάς προσωπική υγεία και δύναμη σε όλο το προσωπικό δυναμικό της και ευόδωση των στόχων της και το νέον έτος 2016.

Για το Δ.Σ.

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων

Χρύσα Κοκκόση

Επίσκεψη στο Ιωσηφόγλειο Ίδρυμα στη Ν. Σμύρνη

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2015 το μουσικό τμήμα της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά επισκέφτηκε το Ιωσηφόγλειο Ίδρυμα στη Ν. Σμύρνη. Λόγω Χριστουγέννων τα περισσότερα μέλη δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, ωστόσο με την σωστή καθοδήγηση της Ματούλας Φιοράτου και του Αλέξανδρου Ζέρβα, δάσκαλοι μαντολίνου και κιθάρας αντίστοιχα, οι δυο κοπέλες, Κατερίνα Ματέρη και Μαριάννα Μιχαλάτου, με συνοδό την κ. Αφροδίτη Ζαμπέλη, αναπληρώτρια έφορο του συλλόγου, κατάφεραν να μεταφέρουν το πνεύμα των Χριστουγέννων στα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα. Τα παιδιά και οι υπεύθυνοι μας υποδέχτηκαν με ζεστασιά και με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο τους που ακτινοβολούσε από μακριά.

Αφού συγκεντρωθήκαμε στον χώρο των εκδηλώσεων παίξαμε κάποια χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μερικές από τις κεφαλονίτικες καντάδες. Ο ενθουσιασμός που ένιωσαν τα παιδιά εκείνα τα 20 λεπτά δεν μπορεί να αποτυπωθεί στο χαρτί. Αλλά το συναίσθημα ήταν αμοιβαίο καθώς ήταν μια διαφορετική εμπειρία και για εμάς που πρώτη φορά παρευρισκόμασταν σε έναν τέτοιο χώρο για να παίξουμε μουσική.

Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ αλλά και ένα τρομερό συγχαρητήρια για τη δύναμη και το κουράγιο που επιδεικνύουν καθημερινά οι υπεύθυνοι του ιδρύματος. Ανάμεσα σε αυτούς η κ.Συκινιώτη, ψυχολόγος και υπεύθυνη του ιδρύματος, η κ. Παπανικολάου επίσης ψυχολόγος, η κ. Τερζή διευθύντρια του Ιωσηφόγλειου και τέλος η κ.Λάππα νοσηλεύτρια και η κ.Κοκκόλη επισκέπτρια υγείας και συνοδός. Αξίζει να αναφερθεί πως το ίδρυμα ψάχνει για εθελοντές σε διάφορους τομείς απασχόλησης και η οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη. Εξάλλου δεν είναι ανάγκη να περιμένουμε μόνο τα Χριστούγεννα για να προσφέρουμε σε κάποιον άνθρωπο χαρά και γέλιο. Καλή χρονιά!

Φωτογραφία: Από το Ιωσηφόγλειο

Κατερίνα Ματέρη

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 12.1.2016