ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι το τμήμα μας – με ανανεωμένο Πρόγραμμα Σπουδών – μετά τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων βαίνει ανοδικά, με υψηλότερη βάση εισαγωγής σε σχέση με την περυσινή χρονιά (10632 μόρια), 196 εισακτέους και σε σταθερά υψηλό επίπεδο προτίμησης.

Παράλληλα, ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες ακινήτων της πόλης του Αργοστολίου οι οποίοι ενοικιάζουν σπίτια σε φοιτητές, για τις υπηρεσίες και διευκολύνσεις που παρέχουν προς τους φοιτητές μας και τους παροτρύνω να διατηρήσουν τις τιμές των ενοικίων σε λογικά επίπεδα, όπως ήδη κάνουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία.

Δε νομίζω ότι χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης το οικονομικό πρόβλημα της ελληνικής  οικογένειας και οι συνέπειες αυτού για τα περιφερειακά εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπως  το δικό μας. Μια ρυθμισμένη τοπική αγορά ακινήτων βοηθά στην τήρηση του οικογενειακού προϋπολογισμού και αυτό είναι προς όφελος των ιδιοκτητών, των φοιτητών και των οικογενειών τους, του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και εν τέλει της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας.

Σας ευχαριστώ

Ο προϊστάμενος του τμήματος

Γεώργιος Ηλιάδης

ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΙΤΣΗ, ΤΚ 28100, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 15.9.2015