2η Κολυμβητική Ημερίδα” στο Κολυμβητήριο Κεφαλλονιάς

Ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται ούτε οι αθλητές , ούτε και οι γονείς, διότι έχει παρατηρηθεί  ότι σε ηλικία 12- 13  ετών αθλητές που βρίσκονταν σε χαμηλό επίπεδο , ανταποκρίθηκαν και ξεπέρασαν άλλους αθλητές που είχαν καλύτερη επίδοση  και εικόνα σε μικρότερη ηλικία.

Καλούμε όλους τους αθλητές να συνεχίσουν την άθλησή τους στην κολύμβηση και τους χειμερινούς μήνες, να συνεχίσουν να έχουν ένα γερό σώμα και μια καλή υγεία.

Μετά από αρκετά χρόνια, η εικόνα που παρουσίασε αυτή η Ημερίδα ήταν εξαιρετική,  από θέμα συμμετοχής αθλητών και θεατών  ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία.

Τα αγωνίσματα στα οποία συμμετείχαν οι αθλητές μας ήταν 56 και ο όγκος των αθλητών έφτασε τους 260.

Ευχαριστούμε όλους τους Χορηγούς μας για τα προϊόντα που μας διέθεσαν :

Κρεωπωλείο    Αφοι  ΔΕΛΗΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ

CREPALAND  Αργοστολίου

Ζαχαροπλαστείο  ΝΤΙΝΑ

Ζαχαροπλαστείο ΠΟΛΙΤΙΚΟ

Καφεζαχαροπλαστείο Εστιατόριο Premier

Αίθουσα  Εστίασης  ΜΥΘΟΣ

Αρτοποιείο  ΣΠΑΘΗΣ

Αρτοποιείο  ΤΡΙΤΗ  ΓΕΝΙΑ

Τουριστικά Κωνσταντάτος

Τουριστικά  RADA  ART

Τουριστικά Ντεακόνου

Τουριστικά  Αλυσανδράτος

Τουριστικά Λυκούδης

Κατάστημα Παιχνιδιών DEX TOYS

Πρακτορείο Τύπου Αλυσανδράτος

Ευχαριστούμε   τους Κριτές – Χρονομέτρες που βοήθησαν στο αγωνιστικό μέρος και στην επιτυχία της διοργάνωσης:

Κουνάδη Μαρία, Τσιγώνια Αλεξάνδρα, Βαρτελάτος Γεράσιμος, Τσιμάρας Γεράσιμος, Μαραβέγια Τζεραλένα,  Μωραίτου Άννα, Γασπαρινάτου Μαρία, Τζωρτζάτου Ελένη, Αναστασιάδη Κωνσταντίνα, Πολλάτου Λουκία, Τσιλιμιδός  Γρηγόρης, Κουμαριώτης Άγγελος, Κουμαριώτη Αθανασία, Λιγνός Γεράσιμος, Ντούβλιαντ  Βλάντυ, Γασπαράτου Αντριάννα, Γασπαράτου Ελένη,  Καραμπέτσου  Κατερίνα, Νιφοράτος  Σταύρος, Νιφοράτου Κλεοπάτρα, Γεωργής Γιάννης, Δεληκωστοπούλου Γεωργία.

Ευχαριστούμε για την προσφορά τους τον Ιατρό  Αγώνων    κ. Τσιλιμιδό Γεράσιμο  και τους   Σαμαρείτες  – Εθελοντές Κεφαλληνίας .

Ευχαριστούμε  τη Διοίκηση της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ και το προσωπικό του Κολυμβητηρίου καθώς και τον κ. Βαγγελάτο Μάκη για τις ρυθμίσεις στη μικροφωνική.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όλους τους προπονητές του Ομίλου μας για την εξαιρετική δουλειά και προσπάθεια που κάνουν καθημερινά :

Μωραϊτου Αλεξία, Βαρτελάτος Γεράσιμος , Μαραβέγια Τζεραλένα.

Αποτέλεσε μεγάλη τιμή για τον Όμιλό μας  που Έφορος Αγώνων αλλά και Επικεφαλής Γραμματείας Αγώνων ήταν ο κ. Μπλούδρος Θεόδωρος Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης – Υδατοσφαίρισης Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων και η κα Άννα Μπλούδρου.

Ευχαριστούμε τους Δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν και αποθανάτισαν όλες τις στιγμές των αγώνων.

Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών και συγχαίρουμε όλα τα παιδιά για την συνεχή προσπάθεια τους να γίνουν καλύτεροι αθλητές, καλύτεροι άνθρωποι.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Απο το Δ.Σ. του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 2.9.2015