Όμορφη εκδήλωση στα Γριζάτα για τον ριζοσπάστη Ηλία Ζερβό – Ιακωβάτο

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση, φόρο τιμής και μνήμης στον ριζοσπάστη Ηλία Ζερβό – Ιακωβάτο, έλαβε χώρα την Τρίτη το βράδυ στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Γριζάτων Σάμης.

Ήταν μία εκδήλωση που όσοι την παρακολούθησαν, ήρθαν πιο κοντά και γνώρισαν μέσα από τα πολύ όμορφα λόγια που ειπώθηκαν από τους ομιλητές τον ριζοσπάστη Ηλία Ζερβό – Ιακωβάτου.

Όμορφη εκδήλωση στα Γριζάτα για τον ριζοσπάστη Ηλία Ζερβό – Ιακωβάτο (εικόνες + video)

Την ιδέα και τον συντονισμό της εκδήλωση είναι ο Αντώνης Καλλιβωκάς, σε συνεργασία ,τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής “Ηλίας Ζερβός” και την ΚΕΔΗΚΕ.

Στις πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες ο Γεράσιμος Γαλανός, αναφέρθηκε στο πλούσιο βιογραφικό του Ηλία Ζερβού – Ιακωβάτου, ο Πέτρος Πετράτος αναφέρθηκε στους αγώνες και τη δράση του, ενώ ο Ηλίας Τουμασάτος, στο συγγραφικό του έργο.

Την εκδήλωση χρωμάτισε μουσικά η Χορωδία Ληξουρίου της ΚΕΔΗΚΕ «Τζώρτζης Δελλαπόρτας» σε διεύθυνση του Σπύρου Θεοτοκάτου, ενώ στο πιάνο ήταν ο Παναγής Μπαρμπάτης.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελος Κωνσταντάκης, o περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Φιλίππου και άλλοι…

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 19.8.2015. Γ. Γαλανός