16η Ετήσια Εκδήλωση Αποδήμων στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη.

Επίσης συγκινητική ήταν και η ομιλία της κ. Σταυρούλα Γεωργανταμηλη για τον άλμπουμ που κυκλοφόρησε του αείμνηστου Χρυσ. Φουντή “Η Κεφαλονιά από ψηλά”, ο οποίος έχασε τη ζωή του “εν δράσει”.  Το λεύκωμα θα παρουσιαστεί  στα Κουρκουμελάτα στο κτήριο Συσσίτιο  την Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 21.00

Ένα μουσικό ταξίδι ακολούθησε από Παναγή Μπαρμπάτη ο οποίος αναφέρθηκε για τα Μουσικά σύνολα του Ιονίου της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδος.  Ο κ. Μπαρμπάτης παρουσίασε δυο CD αφιερωμένα στην Επτανησιακή Μουσική “Απόψε την Κιθάρα μου”,  με μουσική διεύθυνση και ενορχήστρωση του ίδιου. Τα δυο CD διανεμήθηκαν στους παρευρισκομένους.

Ακολούθησε ομιλία από τον κ. Διον. Ραλλάτο Σύμβουλο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων με θέμα Στρατ. Σχεδιασμός 2014 – 2020 “Οδυσσέως Περίπλους”.

Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να παραμείνουμε περισσότερο λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.  Το πρόγραμμα περιείχε ομιλία για τη συμβολή του ΕΟΤ, ΗΠΑ στην ανάπτυξη της Κρουαζιέρας στην Κεφαλονιά και εδόθη τιμητική πλακέτα στην κ. Γρ. Καματερού Διευθ. ΕΟΤ ΗΠΑ – Καναδά από τον  κ. Ευάγγελο Κεκάτο. Στο τέλος έγινε παρουσίαση πιάνο Ιντερμέτζιο από τη  σολίστ Αδα Καρμίρη.

https://www.youtube.com/watch?v=A5Gp8cWTnJ0 Oμιλία του Αντιδημάρχου κ. Κεκάτου

https://www.youtube.com/watch?v=H9DdNryXafA Ομιλία του κ. Α. Φωκά

ΣΠύρος Αλεβιζόπουλος – kefalonianews