Άνθρωπος, το πιο άγριο ζώο… Δεν έφτανε η δολοφονία της Άννυς από τον “πατέρα”

Και στη συνέχεια, κατά τις ίδιες πληροφορίες, θέλοντας να εξαφανίσει εντελώς τα ίχνη του εγκλήματος, τεμάχισε το πτώμα της, το έβρασε και το σκόρπισε σε κάδους απορριμμάτων σε διάφορα σημεία της πόλης.

Ο φερόμενος ως δράστης, που χρησιμοποιούσε το ελληνικό όνομα «Σάββας», κρατείται και ανακρίνεται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ). Εκεί, πληροφορούμεθα ότι βρίσκεται και η σύντροφός του, μητέρα του παιδιού, η οποία λέγεται ότι βρίσκεται σε αλλόφρονα κατάσταση.

Είναι 24 χρονών, βουλγαρικής υπηκοότητας επίσης, και φέρεται να δήλωσε στην κατάθεσή της ότι στις 14/4 άφησε την κόρη της σε μία γνωστή της από τη Βουλγαρία στην Αθήνα.

Όταν καταγγέλθηκε η εξαφάνιση της Άννυ Μπορίσοβα, στις 24/4 σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής της Πλατείας Ομονοίας, είχε σημάνει πανευρωπαϊκός συναγερμός για την ανεύρεσή της.

Η αστυνομία, η οποία ήδη ενημέρωσε τα ΜΜΕ ότι θα προβεί αύριο, Τρίτη, σε σχετικές ανακοινώσεις, φέρεται να οδηγήθηκε στο δράστη έπειτα από μαρτυρία φίλου του ζεύγους.

Το μη κατονομαζόμενο πρόσωπο, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, κατέθεσε στην αστυνομία ότι ο Σάββας του είπε πως σκότωσε την κόρη του επειδή ζήλευε που η γυναίκα του αγαπούσε περισσότερο εκείνην παρά αυτόν.

Ο ίδιος μάρτυρας μετέφερε στην αστυνομία την παραδοχή του ύποπτου ότι όταν συνήλθε από τον λήθαργο των ναρκωτικών, είδε την Άννυ νεκρή στο κρεβάτι, φοβήθηκε ότι θα φορτώσουν σε αυτόν το έγκλημα, και φρόντισε να εξαφανίσει το πτώμα.

Η έκδοση εντάλματος σύλληψης του 27χρονου βιολογικού πατέρα του παιδιού αποφασίστηκε σήμερα μετά από έρευνες που έγιναν από την αστυνομία στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην οδό Μιχαήλ Βόδα, όπου βρέθηκαν κηλίδες αίματος.

Η αστυνομία κάνει εξονυχιστικούς ελέγχους για να βρει ίχνη του δολοφονηθέντος παιδιού, αλλά όπως είπε στο ΚΥΠΕ ο έμπειρος αξιωματικός, «φοβούμαι πως δεν θα βρεθεί ποτέ».

(ΚΥΠΕ/ΧΜ/ΜΜ)

Του Χρήστου Μιχαηλίδη, ΚΥΠΕ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 5.5.2015, Μ. Ιγνατίου