ΕΤΕ ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ: Απάντηση στο ΕΚΚΙ για τα δυο εργατικά ατυχήματα

Τα δύο εργατικά ατυχήματα που συνέβησαν στη περιοχή μας,  ήταν στα πλαίσια του ορισμού των τροχαίων ατυχημάτων, που μπορούν να συμβούν στον οποιοδήποτε εργαζόμενο-οδηγό και τα ατυχήματα αυτά όπως επισημαίνετε και εσείς είχαν συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό των συναδέλφων μας.

Θέλουμε να αναφέρουμε ότι και τα δύο εργατικά ατυχήματα έχουν δηλωθεί  στη προϊστάμενη αρχή μας, τον τεχνικό ασφαλείας και τον επόπτη εργασίας που μας επιβλέπουν.

Επίσης οι δύο συνάδελφοί μας, είναι σε καθεστώς ελεύθερου υπηρεσίας πλήρως καλυμμένοι από την υπηρεσία μας.

Επιπλέον, θέλουμε να αποσαφηνίσουμε ένα σημείο ακόμα ότι τα εργατικά αυτά ατυχήματα, δεν σχετίζονται με μέτρα ασφαλείας που η υπηρεσία μας παρέχει αφιδώς και το προσωπικό μας χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια των εργασιών. Επίσης δεν σχετίζονται   με την εντατικοποίηση της εργασίας μας και της έλλειψης προσωπικού που όντως υπάρχει και σωστά επισημαίνετε.

Επιπροσθέτως σε ότι αφορά την δική μας περιοχή και μόνο, σας δηλώνουμε ότι η φωνή μας ακούγεται από τους προϊσταμένους μας, γίνεται σεβαστή και δεν υπάρχει καμία προσπάθεια φίμωσης των εργαζομένων της περιοχής μας.

Καταλήγοντας, θέλουμε να σας έχουμε αρωγούς και συμπαραστάτες στη προσπάθεια που κάνει το σωματείο μας τοπικά και πανελλαδικά για την πρόσληψη εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού με σκοπό   την επάνδρωση της περιοχή μας αλλά και των υπολοίπων της Ελλάδας .

Και πάλι σας ευχαριστούμε για τη συμπαράστασή σας και το ενδιαφέρον σας και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω συνεργασία σε οποιοδήποτε επίπεδο και θέμα που μας αφορά.

Για το Δ.Σ της ΤΔΕ Κεφαλονιάς

Ο Πρόεδρος

Δημήτρης Νιφοράτος

Κοινοποίηση: Τοπικά Μ.Μ.Ε

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 18.3.2015