Εξειδικευμένες διαλέξεις για την Επτανησιακή Διατροφή και τον Τουρισμό στην Κεφαλλονιά

Η παρακολούθηση του Σεμιναρίου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την απονομή του Σήματος Παραδοσιακής Κουζίνας σε εστιάτορες και επαγγελματίες της εστίασης. Το Σήμα θα πιστοποιεί ότι οι κάτοχοί του ακολουθούν τις παραδοσιακές συνταγές, χρησιμοποιώντας τα τοπικά προϊόντα. Η απονομή του Σήματος Παραδοσιακής Κουζίνας θα πραγματοποιηθεί, κατόπιν σχετικής αξιολόγησης,  από επιτροπή ειδικών σε μεταγενέστερο χρόνο, που θα ανακοινωθεί.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και απευθύνεται σε τοπικούς εστιάτορες και γενικότερα επαγγελματίες του χώρου της εστίασης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το έντυπο της αίτησης α) διαδικτυακά μέσω ιστοτόπου: http://www.teiion.gr καθώς και β) από τα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης στη διεύθυνση: Ιωσήφ Μομφεράτου & Ηλία Μηνιάτη Τ.Κ. 28 100, Αργοστόλι, Κεφαλονιά.

9:00 – 14:30, στην έδρα της Κεντρικής Διοίκησης στη διεύθυνση: Ιωσήφ Μομφεράτου & Ηλία Μηνιάτη Τ.Κ. 28 100, Αργοστόλι, Κεφαλονιά, β) ταχυδρομικά στην ως άνω διεύθυνση και γ) ηλεκτρονικά στα e-mail: spytro@gmail.com και eratokoustoubar@gmail.com

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους. 

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 7.3.2015