ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚΦΗΛΩΣΕΩΝ

Ξεχωριστή νότα θα δώσουν τα κρουστά της Φιλαρμονικής Λειβαθούς της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Χαρίλαος Χωραφάς» και ο Π.Σ. ΑΙΝΟΣ Βλαχάτων θα χορέψει  τις παραδοσιακές Καντρίλιες & Γαϊτανάκι.

Αμέσως μετά… στην Κεντρική πλατεία Μεγάλη Συναυλία με την ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ.  (Σε περίπτωση βροχής θα μεταφερθούμε στο Θέατρο Κέφαλος)

στις 8.30μμ. ΒΡΑΔΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ. Με αφετηρία το Γυμνάσιο Ληξουρίου θα γίνει η μεγάλη νυχτερινή έξοδος στους δρόμους της πόλης με άρματα, μασκαράτες και πολύ, πολύ κέφι. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συναυλία με τους COLDEN BROWN,  στο πάρκο της πλατείας και η βραδιά θα κλείσει με τον ουρανό να βάφεται με χρώματα από βεγγαλικά και πυροτεχνήματα.

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

στις 2.30μμ. ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ.

Κεντρική Παρέλαση Καρναβαλιού στο ΛΗΞΟΥΡΙ. Με προπομπό τη Φιλαρμονική Ληξουρίου, άρματα, μάσκαρες, γέλια, ξεφωνητά και ασυγκράτητους χορούς θ’ αμολαριστεί η μεγάλη παρέλαση του βασιλιά Καρνάβαλου. Μετά το τέλος της παρέλασης η γιορτή συνεχίζεται στην πλατεία με τον ράπερ Fifty sends, τον πολιτιστικό σύλλογο Καντρίλιες –Λαντσιέδες  και την συναυλία των Imam Baildi. (Σε περίπτωση βροχής θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ληξουρίου).

Τελειώνουμε παραδοσιακά όπως κάθε χρόνο με το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου.

Για την Καρναβαλική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Άγγελος Κωνσταντάκης

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 19.2.2015