Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αγαπάει αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα την παρούσα στιγμή…

Ο Πούτιν, που μάχεται την παγκοσμιοποίηση, με τον ερχομό του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία είναι έτοιμος να προσφέρει και πάλι την οικονομική και στρατιωτική του συμμαχία για να αποτραβήξει την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ και να τη βάλει στη δική του “αγκαλιά”, κάτι που δεν πρόκειται να γινόταν με την προηγούμενη κυβέρνηση.

Αυτό είναι το κλειδί: Το Κρεμλίνο δεν είναι ακριβώς ο μεγαλύτερος θαυμαστής του ΝΑΤΟ, το οποίο πλέον κατηγορεί ευθέως για τα κρούσματα βίας στην Ουκρανία. Και η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για τις νέες κυρώσεις που ετοιμάζονται να επιβληθούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση στη Ρωσία κάνουν τον Πούτιν να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Η ηγεσία του κόμματος έχει ταχθεί ήδη εναντίον της κυβέρνησης του Κιέβου, η οποία έχει εξαπολύσει τον πόλεμο στο Κρεμλίνο.

Είναι ασαφές την παρούσα χρονική περίοδο το πόσο στενά ο ΣΥΡΙΖΑ θα στραφεί προς τη Ρωσία. Ωστόσο οι πρώτες ενδείξεις είναι ιδιαίτερα θετικές… Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες που συμμετέχουν στην ελληνική κυβέρνηση να στηρίζουν και αυτοί με τη μεριά τους τη στροφή προς τη ρωσική ομοσπονδία…

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 28.1.2015, Hellas force