Λουτρό αίματος στη Μαριούπολη: 16 νεκροί και 83 τραυματίες

που να τους επιτρέπει να επιτεθούν.

Η επίθεση ξεκίνησε νωρίς το πρωί, δήλωσε τηλεφωνικώς στο πρακτορείο Ρόιτερς ο 76χρονος συνταξιούχος Λεονίντ Βασιλένκο, ο οποίος κατοικεί στα ανατολικά προάστια της Μαριούπολης.

«Οι τοίχοι σείονταν, τα πλαίσια των παραθύρων σείονταν, η μπογιά άρχισε να πέφτει από το σπίτι. Κρύφτηκα στο υπόγειο. Το άλλο να κάνεις; Πήρα τον σκύλο και τη γάτα. Στο υπόγειο μπορούσες να ακούσεις τη γη να τρέμει», είπε.

Ο εκπρόσωπος της δημαρχίας της Μαριούπολης, Ολεγκ Καλίνιν, δήλωσε ότι είδε τρεις πολίτες να πέφτουν νεκροί, ενώ ο δήμαρχος της Μαριούπολης είπε ότι μια αγορά επλήγη από τα πυρά.

Και Έλληνες μαχητές στο πλευρό των αυτονομιστών του Ντονέτσκ…

Έλληνες ομογενείς στην Ουκρανία έχουν βγει στο αντάρτικο στο Ντονέτσκ, όπου μαζί με μαχητές διαφόρων εθνικοτήτων πολεμoύν στο πλευρό των ρωσόφωνων αυτονομιστών εναντίον της κυβέρνησης του Κιέβου, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, το οποίο επικαλείται δημοσιεύματα σε ελληνικά ΜΜΕ. Βάση μαγνητοσκοπημένης μαρτυρίας έλληνα ομογενή που ζει στη…

Τα νεοναζιστικά κτήνη του Κιέβου έχουν βιάσει περισσότερες από 800 γυναίκες στη Μαριούπολη (βίντεο)

https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84503534&x-yt-ts=1421914688&v=NKAq9nmm93A

Οι ουκρανικές δυνάμεις περικύκλωσαν τη Μαριούπολη, η οποία τελεί υπό τον έλεγχο των φιλορώσων αυτονομιστών. Η ανακοίνωση αυτή έγινε από τον Ουκρανό υπουργό Εσωτερικών στη σελίδα του στο Facebook. Οι δυνάμεις των αυτονομιστών, που αντιτίθενται στη φιλοευρωπαϊκή ηγεσία του Κιέβου, επιβεβαίωσαν ότι διεξάγονται μάχες και ανακοίνωσαν ότι πέντε άνδρες τους…

Πηγή: http://www.mariupol.tv

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 24.1.2014, Ηellas Force