Ναυταθλητικός Όμιλος Σάμης: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ κας ΚΑΤΣΑΪΤΗ

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Σάμης (ΝΟΣ) εδώ και τέσσερα χρόνια με τηλεφωνική επικοινωνία στο Λιμενικό Ταμείο Κεφαλληνίας,  είχε ζητήσει να γίνει μία λεπτή τσιμεντόστρωση  ή να τοποθετηθεί άμμος σε μία περιοχή 2 μέτρα πλάτος και 6 μέτρα μήκος όπου ήταν παλιά αποδυτήρια, στην αρχή της πλαζ Σάμης.

Τα αποδυτήρια γκρεμίστηκαν αλλά στη θέση τους έχουν μείνει επικίνδυνα κομμάτια τσιμέντου που προεξέχουν και είναι επίφοβο να γίνουν ατυχήματα με τα μικρά παιδιά που περνάνε από εκεί για τα τμήματα κολύμβησης, αλλά και με τους μεγαλύτερους στα τμήματα του windsurf. Φέτος ο ΝΟΣ έστειλε  έγγραφο με το ίδιο αίτημα και ζήτησε το ίδιο. Η απάντηση του Λιμενικού Ταμείου φαίνεται στην φωτογραφία:

Παρακάτω φαίνεται το συγκεκριμένο κομμάτι για το οποίο θα πρέπει να γίνει τεχνική έκθεση, τοπογραφικό διάγραμμα και προϋπολογισμός στην φωτογραφία:

Ο ΝΟΣ μετά από Διοικητικό Συμβούλιο κρίνει απαράδεκτη την απάντηση του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλληνίας και Ιθάκης και το ευχαριστεί  που θα είναι ο πρώτος Σύλλογος ή κατάστημα στον οποίο για πρώτη φορά θα εφαρμοστούν  όλες οι κείμενες διατάξεις και η Νομοθεσία στην περιοχή «Παραλία» της Σάμης και μάλιστα όχι για προσωπικό συμφέρον αλλά για την διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας.

Αν μη τι άλλο κάποιος από τους διοικούντες θα πρέπει να σκέφτεται την Δημόσια Ασφάλεια και Υγεία και να προνοεί για την διαφύλαξή της  πριν συμβεί κάποιο ατύχημα και μετά ψάχνουμε να βρούμε την αιτία ή να δικαιολογήσουμε την περίπτωση.

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΜΗΣ

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙα, 18.7.2014