Σοφία Αράβου Παπαδάτου: Με την Αριστερή Κίνηση Ιονίου για την τοπική Αντιπεριφέρεια

ομόκεντρους πολιτικούς κύκλους, για να φτάσουμε στον πυρήνα της ουσίας και της εφαρμογής. Αρχίζοντας από τον εξωτερικό κύκλο, συναντάμε τα κόμματα των άκρων, τόσο δεξιά, όσο και αριστερά. Η ακροδεξιά του φασισμού και του ναζισμού θέλει να επικρατήσει βίαια με αυταρχικές εφαρμογές. Από την άλλη μεριά, οι αριστερισμοί θέλουν να διαιωνίσουν μια ξεπερασμένη ιδεολογία, με μόνο αποτέλεσμα την εγωιστική διατήρηση της ταυτότητάς τους, χωρίς έργο για την ανακούφιση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων. Με φωνές μόνο, δεν κατακτιούνται έργα και δικαιώματα.

Περνώντας σε έναν μικρότερο κύκλο, πρέπει να απορρίψουμε τις ουτοπίες άλλων αριστερών υποσχέσεων χωρίς εφαρμογή, αλλά και τις πολιτικές των λίγων, που θα κερδοσκοπήσουν σε βάρος των πολλών.

Ο πυρήνας των κοινωνικών πραγμάτων βρίσκεται στην αλλαγή πολιτικών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Η ανάπτυξη με  σύμπραξη των ιδιωτών, αλλά με έλεγχο του Δημοσίου (ΣΔΙΤ), είναι ένα παράδειγμα μέσα στα πολλά, που θα φέρει την ευημερία στη χώρα μας, χωρίς την απληστία των λίγων, χωρίς την ολιγωρία των πολλών. Το κοινωνικό κράτος που καταρρακώθηκε από τις ευρωπαϊκές πολιτικές, πρέπει να ανθίσει για να εργάζεται η παραγωγική ηλικία απερίσπαστη και κυρίως υγιής.

Οι εφαρμοζόμενες πολιτικές στη χώρα μας δεν σέβονται τα βιολογικά και ψυχολογικά όρια του ανθρώπου. Μας οδηγούν στον κοινωνικό, ψυχολογικό και βιολογικό θανατηφόρο αποκλεισμό, προκειμένου να ευημερήσουν οι αριθμοί και τα ψευδολογιστικά ισοζύγια εικονικών περισσευμάτων.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΟΝΙΟΥ, με τη στήριξη της ΔΗΜΑΡ –ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, διαθέτει ολοκληρωμένο πρόγραμμα , μακριά από την ανωτέρω λογική, προκειμένου η Περιφέρεια Ιονίων να αποτελέσει δομικό λίθο στην αναγέννηση της Ελλάδας.

Στον αστερισμό των υγιών συνεργασιών και της υπεύθυνης Αριστεράς, σας καλώ να ψηφίσετε ανθρώπους αδιάφθορους μέσα στην πορεία της ζωής τους, αλλά και ικανούς στην ταχεία υλοποίηση. Αυτή η στόφα ανθρώπων βρίσκεται στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΟΝΙΟΥ.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 16.5.2014