Ενωμένη Τετράπολη – Αλέκος Καλαφάτης – Βιογραφικά υποψηφίων (Δεύτερο Μέρος)

όπου ακολούθησε τον τομέα κατασκευών. Το διάστημα 2010-12 έζησε στην Νέα Υόρκη ως υπότροφος μεταπτυχιακός φοιτητής στο Stevens Institute of Technology, με κατεύθυνση το βιοκλιματικό σχεδιασμό κτιρίων και τη βιώσιμη ενέργεια. Εκεί λαμβάνει μέρος στον διεθνή διαγωνισμό Solar Decathlon 2013 σαν μέλος της ομάδας μηχανικών-σχεδιαστών του Stevens. Σήμερα διατηρεί Τεχνικό Γραφείο στο Αργοστόλι μαζί με μια ομάδα μηχανικών που ασχολείται με την μελέτη και την κατασκευή ιδιωτικών έργων.

Λασκαράτος Γεώργιος του Γερασίμου

Γεννήθηκε το 1963. Σπούδασε μηχανολογία στον Πειραιά. Υπήρξε το1979 μέλος στό σύλλογο Μαρίνος Αντύπας. Το 1990 έως το 1998 ήταν Αντιπρόεδρος στην πρώην κοινότητα Μεταξάτων. Το 1998 εως το 2001 μέλος της πολιτιστικής επιχείρησης του Δήμου Λειβαθούς. Το 2002 εως το 2006 Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ του Δήμου Λειβαθούς. Το 2006 έως το 2010 Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της δημαρχιακής επιτροπής του Δήμου Λειβαθούς.Απο το 2004 έως και σήμερα μέλος Δ/Σ του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Λυκιαρδόπουλος Παναγιώτης του Ιωάννη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Καλιγάτα το 1994. Αποφοίτησε απ’ το Ενιαίο Λύκειο Κεραμειών το 2013. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε τουριστικές επιχειρήσεις. Η ενασχόλησή του με την πολιτική βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την αγάπη του για την τέχνη, τις κατασκευές και την ζωγραφική. Επιθυμεί για τη Λειβαθώ και την Κεφαλονιά ένα καλύτερο μέλλον.

Μινέτος Ηλίας του Παναγοδιονυσίου

Γεννήθηκε στο Αργοστόλι το 1976. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός καθώς και Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακό τίτλο MSc & DIC Imperial College London. Εργάστηκε ως Μηχανικός στη Μεγάλη Βρετανία και σήμερα ζει στην Κεφαλονιά και εργάζεται ως Πολιτικός Μηχανικός. Το 2012 εργάστηκε στη Δ.Ε.Η. Αργοστολίου.

Μπίρμπα Νικολέτα του Νικολάου

Γεννήθηκε το 1984 στο Αργοστόλι και κατοικεί στα Βλαχάτα. Είναι Νηπιαγωγός Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης με 7ετή προϋπηρεσία σε ιδιωτικά σχολεία στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι. Έχει επιμορφωθεί στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ασχολείται με την δημιουργική απασχόληση παιδιών προσχολικής ηλικίας, συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις (Παραολυμπιακοί Αγώνες, Ενημέρωση κατά των Ναρκωτικών ουσιών, εμψυχώτρια στα δρώμενα της Κοργιαλένειου Βιβλιοθήκης).

Παπαϊωάννου Ιουλία (Τζούλια) του Άγγελου

Γεννήθηκε το 1973 στο Αργοστόλι, κόρη του Άγγελου Παπαϊωάννου και της Μαριάνθης Τσιμάρα. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός αγοριού. Σπούδασε στην Νομική Θεσσαλονίκης και τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται στο Αργοστόλι ως δικηγόρος.

Ρωμανέλη Μαριάντζελα του Θεοχάρη

Έζησε στο Νότια Αφρική όπου ήταν ιδιοκτήτης επιχείρησης ειδών ένδυσης. Ζει τώρα στην Κεφαλονιά και έχει τρεις κόρες.

Σκλάβος Νικόλαος του Παύλου

Γεννήθηκε στα Ντομάτα της Λειβαθούς το 1957, τελείωσε το Μαθηματικό τμήμα της Φυσικομαθηματικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Ιδιοκτήτης από το 1986 φροντιστηρίου Μέση Εκπαίδευσης, Μέλος Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων. Διετέλεσε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου την περίοδο 2003-2006 του Δήμου Λειβαθούς και την τελευταία τετραετία διετέλεσε αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κεφαλονιάς. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Βλαχάτων

Θωμάτος Χαράλαμπος του Ναπολέοντος

Μιχαλάτος Σωτήριος του Πέτρου

Μιχαλάτου Ελένη του Νικολάου

Χρηστάτος Σπυρίδων του Κωνσταντίνου

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Καραβάδου

Καραβάς Ευστάθιος-Αναστάσιος του Μιλτιάδη

Μαγουλά Ζαφειρούλα του Διονυσίου

Σταματελάτος Δημήτριος του Σπυρίδωνα

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Κεραμειών

Τσιμέλα-Καγκάδη Πανωραία του Διονυσίου

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Λακήθρας

Κομποθέκρα-Κουρουπού Αναστασία του Γεωργίου

Πατσιλιάς Γεράσιμος του Γεωργίου

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Λουρδάτων

Τραυλός Γεώργιος του Φωτεινού

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Μεταξάτων

Αυγουστάτος Αντώνιος του Αλεξίου

Κοκόση Ελλάς του Σπυρίδωνος-Ανδρέα

Κουγιανός Γεράσιμος του Σπυρίδωνος

Μανωλάτος Σπυρίδων του Χαραλάμπους

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Μουσάτων

Κωνσταντάτος Διονύσιος του Θεμιστοκλή

Κωτατής Στέφανος του Ηλία

Μινέτος Δημήτριος του Δημοσθένη

Μινέτου Μελίνα του Διονυσίου

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Περατάτων

Βανδώρου Μαρία του Γεωργίου

Βινιεράτος Σπυρίδων του Εμμανουήλ

Τρωϊάνος Γεράσιμος του Διονυσίου

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Πεσσάδας

Δόριζας Νικόλαος του Διονυσίου-Βασιλείου

Ιωάννου Σταύρος του Χαραλάμπους

Μαραβέγια Ευαγγελία του Ηλία

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Σβορωνάτων

Μπενετάτος Σπυρίδων του Νικηφόρου

Σβορώνος Πέτρος του Γεωργίου

Στρατιώτη Ελβίρα του Γερασίμου

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Σπαρτιών

Μπάλλας Γεράσιμος του Νικολάου

Παπαδάκη Μαρίνα του Στυλιανού


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΛΙΚΗΣ

Βάλσαμος Γεράσιμος του Δημητρίου

Γεννήθηκε το 1953. Τελείωσε το Πετρίτσιο Γυμνάσιο Ληξουρίου. Αποφοίτησε από τη Σιβιτανίδειος Επαγγελματική σχολή. 1972-2005 Υπαλληλός ΟΤΕ ( Τεχνικός) 2005 ως σημερα συνταξιούχος.

Βάρλας Ελευθερογεράσιμος του Διονυσίου

Γεννήθηκε στην Κοντογενάδα. Φοίτησε 3 χρόνια στην Β.Ε.Σ. Το επάγγελμά του ήταν αυτοκινηστής Τώρα ειναι συνταξιούχος και ζει στην Κοντογενάδα. Έχει δύο παιδιά και δυο εγγόνια.

Βεντούρας Νέστωρ του Φώτιος Χαράλαμπος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ληξούρι στο οποίο επέστρεψε το 1999 μετά από 20 έτη παραμονής του στην Αθήνα. Δραστηριοποιείται στο επάγγελμα του εμπορικού αντιπροσώπου για 32 χρόνια. Είναι παντρεμένος με την ιατρό Ζαφειράτου Σοφία και πατέρας ενός κοριτσιού 4 ετών. Από το 2003 εως και σήμερα υπηρετεί συνεχώς την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος. Την τετραετία 2003 – 2006 διετέλεσε: •Αντιδήμαρχος δήμου Παλικής •Πρόεδρος Δημοτικού Σταδίου Ληξουρίου •Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Παλικής •Αντιπρόεδρος Διαδημοτικής επιχείρησης Κεφαλονιας & Ιθάκης.

Κουρούκλης Νικόλαος του Σπυρογιάννη

Απόφοιτος Γενικού Λυκείου Ληξουρίου. Ταμίας Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών Ιονίων Νήσων / Κεφαλληνίας & Ιθάκης 2006-2009. Περιφερειακός εκπρόσωπος Ιονίων Νήσων της Ένωσης Πενταετών Πυροσβεστών Ελλάδας. Ενεργό μέλος του τοπικού αθλητισμού ως ποδοσφαιριστής επί σειρά ετών του Παλληξουριακού και την Ανωγής. Βοηθός προπονητή της ομάδας Ανωγής με προτεραιότητα τα νέα παιδιά.

Μουρελάτος Γεώργιος του Σπυρίδωνος

Γεννήθηκε στο Χαβδάτα το 1951. Απόφοιτος του Πετρίτσειου Γυμνασίου Ληξουρίου και της Βαλιάνειου σχολής στο τμήμα Εργοδηγών Ηλεκτρολόγων. Εργάστηκε στον ΟΤΕ σαν τεχνικός από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Δεστούνη και έχει δύο παιδιά.

Παπαδάτος Σωκράτης του Σπυρίδωνος

Απόφοιτος Γυμνασίου Αγ. Θέκλης. Εργοδηγός Ηλεκτρολόγος απόφοιτος Βαλλιάνειου Επαγγελματικής Σχολής (ΒΕΣ). Πρόεδρος ΔΔ Αγ. Θέκλης 1999-2002 Αντιδήμαρχος Παλικής 2003-2006. Δημοτικός Σύμβουλος Παλικής 2006-2008. Ενεργό μέλος του αθλητισμού στην Κεφαλονιά ως Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου «Ανωγή» από το 2000 έως σήμερα.

Ράμμου Παναγιώτα του Σπυρίδωνος

Γεννήθηκε στο Βόλο το 1962. Αποφοίτησε από το ελληνογαλλικό λύκειο του Βόλου. Σπούδασε στην Αθήνα στο τμήμα ελληνοαγγλομαθών γραμματέων. Είναι πτυχιούχος πιάνου και ανωτέρων θεωρητικών. Από το 1995 διδάσκε στο Ωδείο Αργοστολίου «Ρόκκος Βεργωτής» στη Φιλαρμονική σχολή Κεφαλληνίας. Γνωρίζει την αγγλική και τη γαλλική γλώσσα. Είναι παντρεμένη με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και έχει δύο κόρες την Νάντια και την Αμαλία.

Ρεπούσης Δημήτριος του Χριστόφορου

Γεννήθηκε στα Βλιχάτα Παλλικής του Δήμου Κεφαλονιάς από γονείς αγρότες. Πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά (τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων). Εργάστηκε στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας. Έχει πλούσια κοινωνική δράση συμμετέχοντας ενεργά μέσα από διάφορους φορείς και συλλόγους στα κοινά. Έχω εκδώσει τρείς ποιητικές συλλογές: «Τα Μικρά» , «Αφιέρωμα» , « Τα Διαφορετικά» . Ποιήματα του έχουν δημοσιευτεί στις εφημερίδες «Αλλαγή Κεφαλονιάς και Ιθάκης», «Όστρια Κεφαλονιάς», «Σαμιακή Σάμος» και στο διαδίκτυο thoureios.blogspot.com.

Ρουχωτάς Βασίλειος του Γρηγορίου

Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.(1970). Δήμαρχος Παλλικής 2003-2006. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Παλλικής 2007-2010. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κεφαλονιάς 2011-2014. Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Ληξουρίου 2007-2014.

Σταματελάτος Ανδρέας του Χαραλάμπους

Γεννήθηκε στο Ληξούρι όπου και μένει μόνιμα. Υπάλληλος ΟΤΕ, ομότιμος Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνικών ΟΤΕ. Μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίου και Περιοδικού τύπου.Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Ιστορικότητας Τηλεπ/νιών. Μέλος της κατασκευαστικής ομάδας του Ληξουριώτικου Καρναβαλιού και όλων των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων.

Συνοδινού-Καμήλου Άννα του Νικολάου

Είναι διευθύντρια στο Α’ Νηπιαγωγείο Ληξουρίου. Σπούδασε στη Σχολή Νηπιαγωγών Αθήνας και αργότερα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Διετέλεσε Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Αγωγής. Είναι μέλος της Greenpeace και επίτιμο μέλος της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων ΑμεΑ «Υπερίων» στο Ληξούρι. Υλοποιεί project που έχουν σχέση με Καινοτομίες στην Εκπαίδευση και Αειφορική Τεχνολογία. Είναι παντρεμένη με το Γεώργιο Σπυράτο και έχει δυο παιδιά τη Ματίνα και το Νίκο που είναι φοιτητές.

Τρομπέτας Ευάγγελος του Σπυρίδωνος

Φανός Βασίλειος του Αθανασίου

Γεννήθηκε στο Ληξούρι το 1969 όπου και διαμένει. Παντρεμένος με δύο παιδία. Υπάλληλος ΟΑΕΕ στο Αργοστόλι. Ιδρυτικό μέλος και ένας εκ των Αντιπροέδρων της Εθελοντικής Ομάδας Πυροπροστασίας της Παλικής με ενεργό δράση.

Φραντζιού Χρυσούλα του Διονυσίου

Γεννήθηκε στο Αργοστόλι το 1960 και κατάγεται από τα Χαυριάτα Παλικής. Έχει μια κόρη τη Μαρία. Σπούδασε σε σχολή Μαγειρικής και εργάστηκε στην ίδια εταιρεία για 18 συναπτά έτη. Από το 2006-2012 εργάστηκε ως υπεύθυνη κουζίνας σε μεγάλο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Παράλληλα με τη βασική εργασία της εργάστηκε ως διαχειρίστρια από το 1998-1999 στο Ίδρυμα Τυπάλδου. Είναι ενεργό μέλος από 1988 έως σήμερα στην «Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά». Το 2012 επιστρέφει στην Κεφαλονιά και ασχολείται ενεργά με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαυριάτων η «Αγριλιώτισσα».

Υποψήφιοι Δημοτικής Κοινότητας Ληξουρίου

Αλυσανδράτου Αθηνά του Γερασίμου

Αντωνάτος Έκτορας του Σπυρίδων

Ζαρκάδα Βικτωρία Παναγιώτα του Γεωργίου

Λουκέρης Παντελής του Αντωνίου

Παπαδάτος Σπυρίδων του Σταύρου

Σαμούρη Φρειδερίκη του Χαραλάμπους

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Αγίας Θέκλης

Θωμάτος Κωνσταντίνος του Γερασίμου

Μπενάτος-Καλός Ανδρέας του Δημητρίου

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Αθέρος

Κοσμάς ή Κοσμάτος Κωνσταντίνος του Νικολάου

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Δαμουλιανάτων

Ζαφειράτος Ανδρέας του Νικολάου

Θεοφιλάτου Σταματούλα του Λεωνίδα

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Καμιναράτων

Μαρούλης Παναγιώτης του Κωνσταντίνου

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Κατωγής

Κατσιβέλης Δημήτριος του Χαράλαμπου-Γεράσιμου

Ρεμούντη Αγγελική του Ηλία

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Κοντογενάδας

Γερολυμάτος Χαράλαμπος του Άγγελου

Λαζαράτου Ειρήνη του Ιωάννη

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Κουβαλάτων

Τόλη Μαρίνα του Βασιλείου

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Μονοπολάτων

Γερολυμάτος Χαράλαμπος του Γερασίμου

Θεοδωράτος Χρήστος του Διονυσίου

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Ριφίου

Γιακουμάτος Παντελής του Γερασίμου

Παπαδάτου Αικατερίνη του Χαραλάμπους

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Σκινέως

Μαντζουράτος Παναγής του Χαραλάμπους

Ρεπούση Ελένη του Γερασίμου

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Σουλλάρων

Αραβαντινός Άγγελος του Σπυρίδων

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Φαβατάτων

Λυκούδης Αθανάσιος του Γερασίμου

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Χαβδάτων

Αναλυτής Σπυρίδων του Διονυσίου

Κατερέλου Μαριάνθη του Χαραλάμπους

Μοσχονάς-Μπουρμπούλης Γεράσιμος του Σταυροθεόδωρου

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Χαβριάτων

Μοσχοπούλου Ναυσικά


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΥΛΑΡΟΥ

Αλυσανδράτος Σπυρίδων του Γερασίμου

Γεννήθηκε το 1956 στα Μακρυώτικα. Είναι παντρεμένος με την Ευτυχία Σπυράτου και έχουν δυο παιδιά. Είναι κτηνοτρόφος και διαθέτει ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Πρόεδρος ΕΑΣ Κεφαλληνίας από το 1996 έως το 2007. Από το 2007 έως σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού συμβουλίου και Α/ Πρόεδρος της ΕΑΣ. Πρόεδρος στο Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Πυλάρου από το 1993 έως σήμερα. Έχει διατελέσει: μέλος στην ΠΑΣΕΓΕΣ από το 1996, μέλος στην Κεντρική Συνεταιριστική Ένωση Παραγωγών Ελαιοκομικών Προϊόντων (Ελαιουργική) 1996-2007, μέλος στην εθνική διεπαγγελματική οργάνωση ελαιολάδου & ελιάς(ΕΔΟΕΕ) από το 1998, μέλος Συνεταιριστικής Κορινθιακής σταφίδας Α.Ε. Κοινοτικός σύμβουλος Μακρυωτίκων 1987-1990, Πρόεδρος στην τέως κοινότητα Μακρυωτίκων 1991-1994, Πρόεδρος Δ.Σ Δήμου Πυλαρέων 1995-1999, Δημοτικός Σύμβουλος 1999-2002. Αντιδήμαρχος Πυλαρέων από το 2003 έως το 2010.

Διβάρη Μισλίν Άνν Αρλέτ συζ. Ευαγγέλου

Βελγίδα, γεννήθηκε το 1959 στην Κολωνία της Γερμανίας όπου υπηρετούσε ο πατέρας της ως βέλγος αξιωματικός της αεροπορίας. Πέρασε τα παιδικά της χρόνια στη Ρουάντα της Αφρικής. Αρχαιολόγος και Ιστορικός Τέχνης, ειδικεύτηκε με μεταπτυχιακό τίτλο στην αναστύλωση και συντήρηση της αρχιτεκτονικής και πολεοδομικής κληρονομιάς. Παρακολούθησε τα μαθήματα κεραμικής στην Ακαδημία Καλών Τεχνών των Βρυξελλών για 3 χρόνια. Μέλος του Λυκείου Ελληνίδων Βρυξελλών. Υπήρξε εμπειρογνώμονας για 5 χρόνια στην Γενική Διεύθυνση Πολιτισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με αρμοδιότητα την αξιολόγηση των αιτήσεων των σχεδίων για προστασία της αρχιτεκτονικής και πολεοδομικής κληρονομιάς. Για 2 χρόνια, εργάστηκε στην Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης και 7 χρόνια την Γενική Διεύθυνση Έρευνας. Από το 2009, ζει πλέον στην Ελλάδα και από το 2012, μόνιμα στην Κεφαλονιά. Ασχολείται με το ψηφιδωτό και με την κεραμική. Είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου των Φίλων του Κοργιαλένειου Λαογραφικού Μουσείου. Είναι παντρεμένη με τον Βαγγέλη τον Διβάρη από το 1980, έχει 2 παιδιά και 3 εγγόνια. Με το γάμο της, ζήτησε την ελληνική υπηκοότητα, νοιώθει και είναι Ελληνίδα.

Κοτσιλίνης Μάρκος του Γερασίμου

Γεννήθηκε το 1951 στα Μακρυώτικα Πυλάρου και τελείωσε το Γυμνάσιο στη Σάμη. Πολιτικός Μηχανικός, εργάστηκε σε ιδιωτικές εταιρείες, στην ΜΟΜΑ(Δημόσια έργα) και μέχρι το 2013 ασκούσε ελεύθερο επάγγελμα. Μέλος Φοιτητικού Συλλόγου Μ. Αντύπας, ιδρυτικό μέλος στον Μορφωτικό Σύλλογο Πυλάρου, μέλος της Διοίκησης στην Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά. Από το 1982 υπηρετεί σε εκλεγμένες θέσεις: 1982-86: Μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κεφαλληνίας 1991-94: Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου(1991-1992 Αντιδήμαρχος) 1999-2010 Δήμαρχος Πυλαρέων για τρείς τετραετίες. 1999-2006 Α/Πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Κεφαλονιάς – Ιθάκης και Πρόεδρος την περίοδο 2007-2010. Δημοτικός Σύμβουλος σήμερα του Δήμου Κεφαλονιάς επίκεφαλής Μείζονος αντιπολίτευσης, με την παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» για την Κεφαλονιά. Είναι παντρεμένος με την Λογαρά Αλεξάνδρα και έχουν δύο κόρες, την Ιατρό Αλίκη και την Αρχιτέκτονα Μαργαρίτα.

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Αγίας Ευφημίας

Αλεξάτος Γεράσιμος του Γεωργίου

Μουστάκη Σωτηρούλα συζ. Γερασίμου

Παπαδάτου Ευτυχία του Κωνσταντίνου

Σιτοκωνσταντίνος Χριστογιάννης του Κωνσταντίνου

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Διβαράτων

Ξυγκά Χαρίκλεια συζ. Κωνσταντίνου

Παναγιώτου Νίκη του Ευθυμίου

Ρούσσου-Λογαρά Παναγιώτα συζ. Νικολάου

Τζαννάτος Χρήστος του Ευαγγέλου

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Μακρυωτίκων

Αλυσανδράτος Διονύσιος του Παναγή

Δίπλας Γεράσιμος του Γεωργίου

Μπερδεμπέ Σοφία του Γερασίμου

Σταμούλης Βασίλειος του Θεοδώρου


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΑΜΗΣ

Αρτελάρη-Ντε Ροζάριο Άρτεμις του Χαραλάμπους

Γεννήθηκε το 1987 στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς και τελείωσε τις Γυμνασιακές σπουδές στη Σάμη ,κατόπιν συνέχισε στο 1ο ΤΕΕ Αργοστολίου στο τμήμα Οικονομίας & Διοίκησης και στο ΙΕΚ Αργοστολίου στο τμήμα Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής. Φοίτησε στη μουσική σχολή Ντο-Ρε-Μι, συμμετείχε στα χορευτικά συγκροτήματα της Σάμης όπως και στην εφηβική ομάδα του Θεατρικού Εργαστηρίου Σάμης. Από το 2007 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στο τμήμα πωλήσεων σε Πρατήριο Υγρών Καυσίμων.

Βαγγελάτου Μαρία του Ευθυμίου

Αρχιτέκτων Μηχανικός. Έχει διατελέσει κατά το παρελθόν Νομαρχιακός Σύμβουλος Κεφαλονιάς και Ιθάκης, εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου του Τμήματος Δυτικής Ελλάδας, Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου του Τμήματος Δυτικής Ελλάδας, Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Πρόεδρος του Συμβουλίου Περιοχής Σάμης, κοινοτική σύμβουλος Σάμης.

Σπαθής Δημήτριος του Σωτηραγγέλου

Γεννήθηκε το 1965 στα Χαλιωτάτα, τρίτο από τα πέντε παιδιά του Άγγελου και της Σοφίας Σπαθή. Είναι παντρεμένος με την οφθαλμίατρο Αικατερίνη Λιάσκου και έχουν δύο παιδιά, τον Άγγελο και τη Μαρία. Είναι συνιδιοκτήτης της οικογενειακής επιχείρησης Αρτοποιΐα και Ζαχαροπλαστική “Σπαθής”. Επίσης ασχολείται ερασιτεχνικά με την καλλιέργεια παραδοσιακών προϊόντων της Κεφαλονιάς με τη χρήση βιολογικών μεθόδων. Από το 2002 μέχρι σήμερα είναι πρόεδρος της Ένωσης Αρτοποιών Κεφαλονιάς – Ιθάκης. Είναι από το 2004 πρόεδρος του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς και πρώην πρόεδρος του Α.Ο. Σάμης.

Χαριτάτος Ιάσων του Κωνσταντίνου

Είναι απόφοιτος Γενικού Λυκείου Σάμης. Ναυτικός στο επάγγελμα, εικοσιτρία και πλέον χρόνια στις ακτοπλοϊκές γραμμές τις Κεφαλονιάς. Είναι παντρεμένος με την Ελπίδα Δανάλη και έχουν ένα παιδί. Μένουν μόνιμα στη Σάμη.

Υποψήφιοι Δημοτικής Κοινότητας Σάμης

Αργυρόπουλος Γεώργιος του Μιχαήλ

Πολυχρονάτος Γεώργιος του Κυριάκου

Τζανετάτου Αγαθονίκη του Γερασίμου

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Γριζάτων

Καλλιβωκάς Ευάγγελος του Κωνσταντίνου

Κόκκαλης Ηλίας του Ιωάννη

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Καραβόμυλου

Δανάλης Άγγελος του Παναγή

Φιλιππάτος Φώτιος του Αναστασίου

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Πουλάτων

Πεφάνη Θεοδώρα του Ματθαίου

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Πυργίου

Αναστοπούλου Άλκιστη του Χρήστου

Μαράτος Σωτήριος του Ευαγγέλου

Στελλάτος Γεώργιος του Πολυδώρου

Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Χαλιωτάτων

Σπαθής Κωνσταντίνος του Σωτηραγγέλου


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΜΑΛΩΝ

Γαλιατσάτου Αικατερίνη του Κωνσταντίνου

Γεννήθηκε στα Ομαλά το 1963 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών.

Κούτσης Διονύσιος του Χρήστου

Γεννήθηκε στο Χολαργό Αττικής. Μεγάλωσε στα Βαλσαμάτα και φοιτεί στο Πανεπιστήμιο Πειραιά από το 2010.

Παπαντωνάτος Θρασύβουλος του Γερασίμου

Συνταξιούχος, μόνιμος κάτοικος Φραγκάτων.

Υποψήφιοι Δημοτικής Κοινότητας Ομαλών

Γαλιατσάτος Γεράσιμος του Διονυσίου

Μαραβέγιας Αντώνιος του Χρήστου

Μπαζίγου Αικατερίνη συζ. Διονυσίου

Φωτεινάτος Μαρίνος του Διονυσίου


Εστάλησαν στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 16.5.2014