Στη Λευκάδα – Στη Ζάκυνθο και στον Εμπορικό Σύλλογο– Περιοδείες σε Κέρκυρα – Στην Πυροσβεστική

Την εκδήλωση προλόγισε ο Δήμαρχος Λευκάδας Κώστας Αραβανής, ο οποίος είπε ότι ο Γιώργος Καλούδης ήταν παρών σε όλα και όχι τουρίστας και αγωνίστηκε για τα συμφέροντα των Επτανησίων, για τη νησιωτικότητα αλλά και την Λευκάδα.

Επίσης προλόγισε την εκδήλωση ο πρώην Δήμαρχος Παναγιώτης Σκληρός.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Καλούδης, αναφέρθηκε εκτεταμένα στην ανάγκη ισονομίας – ισοπολιτείας και για ΦΠΑ 5% για τα νησιά Ιονίου, όπως γίνεται στα νησιά του Αιγαίου και τις Κυκλάδες.

Τόνισε επίσης ότι εμείς θα πετύχουμε με αγώνα προς την Αθήνα και με κινητοποιήσεις για τη νέα Επτάνησο.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Ο Επικεφαλής της Επτανησιακής Αναγέννησης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Γιώργος Καλούδης, με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου Στάθη Γρώππα, επισκέφθηκαν τον Εμπορικό Σύλλογο του νησιού και άκουσαν όλα τα προβλήματα των επόρων, τα οποία είναι γνωστά, καθότι στο παρελθόν η παράταξη της Επτανησιακής Αναγέννησης τα είχε στηρίξει με θέρμη και ανυποχωρητικότητα.

Επίσης ο Γιώργος Καλούδης, άκουσε τη θέση του Εμπορικού Συλλόγου για το ζέον θέμα της οδού Αλέξανδροτ Ρώμα και τόνισε ότι:

Στηρίξαμε τους εμπόρους και χάρη στην Επτανησιακή Αναγέννηση δεν εφαρμόστηκε διάταξη για να λειτουργούν οι πολυεθνικές 52 Κυριακές το χρόνο, όπως π.χ. τα ΙΚΕΑ που πουλάνε μέσα και καφέ και θα έκλειναν από περίπτερα και καφετέριες έως εστιατόρια και μικρά μαγαζιά, διάταξη που είχε αποφασίσει η διοίκηση Σπύρου να εφαρμόσει.

Στηρίξαμε τα θέματα των εμπόρων της οδού Ρώμα, όπως τα έθεσε ο Εμπορικός Σύλλογος.

Η δική μας παράταξη, δηλώνουμε, ότι με Περιφερειαρχεία Καλούδη:

1.         Για την οδο Ρωμα θα εφαρμοστεί η θέση των εμπόρων  και του Εμπορικού Συλλόγου Ζακυνθου

2.         Ο ρολος της Περιφέρειας θα είναι και διεκδικητικος. Θα πάρουμε πίσω αυτά που μας άρπαξαν και θα διεκδικήσουμε μέτρα ανακούφισης και ενίσχυσης των εμπόρων, της μικρομεσαίας τάξης και υπέρ της επιχειρηματικότητας.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΠ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΣΑΡΛΗ ΚΑΙ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Η περιοδεία της Επτανησιακής Αναγέννησης, τόσο στην Κέρκυρα όσο και στα νησιά της Επτανήσου συνεχίζεται.

Σήμερα, Δευτέρα 12 Μαΐου, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Χρύσανθος Σαρλής καθώς και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα περιοδεύσουν στο νότιο συγκρότημα του νησιού.

Στις 19:30 στο Κολοκύθι, στις 20:00 στους Αργυράδες, στις 21:00 στο Περιβόλι και στις 22:00 στον Αη Γιώργη.

Την Τρίτη 13-5-2014 στις 11 το πρωί ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Χρύσανθος Σαρλής θα επισκεφθεί το Αστυνομικό Μέγαρο με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, Σπύρο Κασίμη, Γιώργο Καρύδη, Γιάννη Βραδή και Σπύρο Θεοτόκη.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΣΑΡΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

Την πυροσβεστική επισκέφθηκαν ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Χρύσανθος Σαρλής, με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Σπύρο Κασίμη, Γιώργο Καρύδη και Σπύρο Θεοτόκη.

Εκεί, είχαν συνάντηση με τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Σταθμού Κέρκυρας κ. Νίκο Κολοβό, με τον Περιφερειακό Διοικητή Ιονίων Νήσων κ. Κλεφτοσπύρο καθώς και με αξιωματικούς της Πυροσβεστικής.

Στο διάλογο που αναπτύχθηκε, ο κ. Σαρλής τόνισε τις θέσεις της Επτανησιακής Αναγέννησης και την στήριξη της παράταξης στους ανθρώπους της πυροσβεστικής, που δίνουν μεγάλο αγώνα, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών αλλά και άλλων δύσκολων περιπτώσεων διάσωσης.

ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ

Ο επικεφαλής της Επτανησιακής Αναγέννησης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Γιώργος Καλούδης, μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου Στάθη Γρώππα και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Γράμψα, είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ζακύνθου κ. Δημήτρη Γαργαλέα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό και ζεστό κλίμα. Ο κ. Καλούδης τόνισε  στον κ. Γαργαλέα, ότι η Επτανησιακή Αναγέννηση στήριξε ολόψυχα τη μικρομεσαία τάξη, η οποία τείνει να εξαφανιστεί, με τους υπερβολικούς φόρους και με το αντιλαϊκό μέτρο να ανοίγουν οι πολυεθνικές 52 Κυριακές το χρόνο, που επιχείρησε να εφαρμόσει η διοίκηση Σπύρου και με τον συνεχή αγώνα μας, ανατρέψαμε την απόφαση αυτή.

Καταστήσαμε ανενεργή την μνημονιακή αυτή, στηρίξαμε κάθε αίτημα των εμπόρων – καταστηματαρχών σε όλα τα Επτάνησα. Είμαστε η μόνη παράταξη (στην ουσία είμαστε επτανησιακό κόμμα), των εμπόρων – επαγγελματιών, των ελευθέρων επαγγελματιών, των εργαζομένων, της άνεργης νεολαίας, της νεολαίας, των αγροτών.

Τους υπερασπιζόμαστε με πάθος και αποφασιστικότητα, γι΄ αυτό ζητάμε την στήριξη όλων των εμπόρων, καταστηματαρχών και βιοτεχνών της Ζακύνθου, καθώς και όλης της Επτανήσου.

Εστάλησαν στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 12.5.2014