ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ: ΕΛΑ ΜΑΖΙ για ένα δίκαιο αγώνα, έναν αγώνα επιβίωσης!

και όλα μια χαρά. Βαρέθηκα την παραφροσύνη, ότι αυτοί που με ρήμαξαν, τόσα χρόνια, και μας οδήγησαν σε αυτά που ζούμε, που βιώνουμε που αντιμετωπίζουμε είναι τώρα οι ιδανικοί για να με σώσουν… Βαρέθηκα να καλύπτουν τα δικά τους χρέη, απλήρωτους φόρους, κερδοσκοπώντας σε βάρος μου… Βαρέθηκα να είμαι συνένοχος τους… Για όλα αυτά δέχτηκα και συμπορεύομαι μαζί με τον Υπ. Περιφερειάρχη ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ του Συνδυασμού “ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ” Κο Άνθη Χρήστο και τον Υπ. Αντιπερειάρχη Κεφαλληνίας και Ιθάκης Κο Λυκούδη Σταύρο, γιατί πιστεύω και μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Νέοι άνθρωποι, με φρέσκιες ιδέες, με ριζοσπαστικές προτάσεις και λύσεις, μπορούμε να δώσουμε στον κόσμο την ελπίδα ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Οι  επαγγελματίες βρίσκονται σε δεινή θέση, η συνεχής ύφεση, η ανεργία που μαστίζει τα νησιά μας, τα καταστροφικά αποτελέσματα των σεισμών, έχουν υπερπολλαπλασιάσει τα προβλήματα στον κλάδο των Εμποροεπαγγελματιών. Η κατάσταση στον κλάδος μας είναι απελπιστική εκφράζοντας την έντονη αντίθεση μας και καλούμε σε επαγρύπνηση τους Κεφαλλονίτες, τους Θιακούς και όλους τους Επτανήσιους πολίτες. Είναι απαράδεκτο ως τώρα, να μην έχει ζητηθεί η Μείωση του Φ.Π.Α, λόγω νησιωτικότητας, τη στιγμή που σε όλα τα νησιά της Ευρώπης ισχύει ειδικό Φορολογικό καθεστώς. Είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε έως τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια για να το πετύχουμε. Η κατρακύλα πρέπει να σταματήσει εδώ! Οι υποτακτικοί των συμφερόντων  αγνοούν τη γεωγραφική – νησιωτική ιδιαιτερότητα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης  και συγχρόνως παραβιάζουν την αρχή της νησιωτικής αυτοτέλειας, επομένως και το δικαίωμα των πολιτών, εργαζομένων και επιχειρηματιών να απολαμβάνουν ισότιμη και απρόσκοπτη μεταχείριση.

Η πρόταση μας είναι:

Συνεργασία με τη Δημοτική αρχή, που οι πολίτες πρόκειται να εμπιστευτούν στις εκλογές, για τη Μείωση τιμών στους κοινόχρηστους χώρους

Άσκηση Διοικητικής και Πολιτικής Πίεσης, για Αποζημιώσεις ζημιών χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και γραφειοκρατία

Κάλεσμα σε όλους τους συναρμόδιους εμπλεκόμενους Επαγγελματίες του Τουρισμού για τον Σχεδιασμό και Οργάνωση της Τουριστικής μας προβολής

Ανάπλαση Υποδομών και πλήρη αποκατάσταση του οδικού δικτύου και πρόσβασης. Είναι εικόνα αυτή που αντικρίζουμε καθημερινά στις περιοχές μας .

Ως Πρόεδρος των Εμποροεπαγγελματιών Παλικής Δρομολόγηση της διαδικασίας κατασκευής του Περιφερειακού οδικού δικτύου από Λέπεδα έως την Κουνόπετρα.

Η νυν Περιφέρεια αποτελούμενη από πιστούς και υπάκουους υποστηρικτές συμφερόντων και κομμάτων, συνεχίζει να ισοπεδώνει τα όνειρα μας και να δρα  εναντίον των πολιτών.

Για πόσο μπορεί αυτό να το επιτρέπουμε;

Ελάτε λοιπόν. Όλοι μαζί μπορούμε.

Η στήριξη, η εμπιστοσύνη και η Ψήφος σου Δύναμή μου – Δύναμή μας – Δύναμή σας.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ»

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 9.5.2014