Αγ. Ευφημία: Koπή πίτας και παρουσίαση παραμυθιού.

Σε μια πολύ ωραία γιορτή παραβρεθήκαμε χτες στην Αγ. Ευφημία.  Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Φανάρι» έκοψε τη βασιλόπιτά του και παράλληλα έγινε η παρουσίαση του παραμυθιού « το πειρατικό καράβι» από την συγγραφέα του και πρόεδρο του Συλλόγου κ. Σωτηρούλα Γονατά – Μουστάκη.

Το παραμύθι βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία της Πυλάρου, εμπεριέχεται στον συλλογικό τόμο παραμυθιών « τα παραμύθια του Όσελου» των ομώνυμων εκδόσεων.  Την βραδιά ομόρφυναν με χριστουγεννιάτικα τραγούδια , τα παιδιά της παιδικής χορωδίας του Συλλόγου, με τη συνοδεία στο πιάνο της Δασκάλας τους κ. Ροζαλίας Νιφοράτου.

Η Πρόεδρος κ. Μουστάκη καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Συλλόγου και έκανε σύντομη αναφορά στο παραμύθι που έγραψε ( δες σχετικό βίντεο ).

Η μικρή Αθηνά Βαλιανάτου, διάβασε απόσπασμα από «το πειρατικό καράβι». Η βραδιά έκλεισε με την κοπή της πίας από την Πρόεδρο και τα Μέλη του Συλλόγου.

Το παρών έδωσε στην γιορτή, ο επικεφαλής της μείζωνος αντιπολίτευσης του Δήμου Κεφαλονιάς κ. Μάρκος Κοτσιλίνης και αρκετός κόσμος, που γέμισε την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.

Ακολουθούν video από την εκδήλωση.

Ευχόμαστε στους ανθρώπους του Συλλόγου καλή χρονιά δημιουργική και με δύναμη και υγεία.

Στην κ. Γονατά – Μουστάκη να συνεχίσει με το ίδιο πάθος να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο τόπο της, όπως κάνει με επιτυχία τόσα χρόνια!

http://www.youtube.com/watch?v=U9cika6pOQI

Τάσος Καβαλλιεράτος – Βλαχάτα Σάμης

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 5.1.2014