Ο «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ(ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ)» ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ

Ανώνυμο δωρητή για την χορηγία του ποσού των 10.000 στην μνήμη του Αρχιμανδρίτη πατρός ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΑΛΕΞΑΤΟΥ, εφημερίου Ι.Ν.Σάμης και Καθηγουμένου της Ι.Μ.Υπεραγίας Θεοτόκου Αγριλίων Σάμης.

Με την χορηγία ήδη παραγγέλθηκαν 3 κλίνες, οι οποίες θα παραληφθούν σε 3 μήνες και θα τοποθετηθούν στην παθολογική κλίνική σε θάλαμο που θα ανακαινίσει πλήρως ομοίως ανώνυμος χορηγός στην μνήμη του αειμνήστου πατρός Χρυσοστόμου.

Ο π.Χρυσόστομος, υπήρξε από το έτος 2009 ο πρώτος τακτικός συνδρομητής της εταιρίας και κατέβαλλε αρχικά συμβολικά, με τις θερμές ευχές του δύο παλαιά εικοσάδραχμα σε ένδειξη “ευλογίας” για την καλή έκβαση της προσπάθειας, τα οποία και διατηρούνται. Στους φίλους,οικείους και συγγενείς του η εταιρία εκφράζει θερμά συλληπητήρια και την αμέριστη εκτίμησή της για την αγάπη και καλοσύνη με την οποία συνέδραμε την δραστηριότητά της, την οποία πάντοτε παρακολουθούσε και επευλογούσε και συνεχίζει να ενισχύει εις όφελος όλων. Με την χορηγία αυτή οι νέες κλίνες ανέρχονται σε 54 έναντι 71 (όπως διευκρινίσθηκε τελικά), υπολειπομένων 17 για την πλήρη ανανέωση των κλινών της παθολογικής και χειρουργικής- ορθοπεδικής κλινικής του νοσοκομείου Αργοστολίου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 1.12.13