ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24/9 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ & ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Ο φασισμός δεν εκφράζεται μόνο από το ναζιστική Χρυσή Αυγή. Εκφράζεται και γεννιέται κύρια, στις πολιτικές των κυρίαρχων “δημοκρατικών” δυνάμεων που στοχοποιούν εργαζόμενους, μετανάστες, αγωνιστές και εντέλλει έναν ολόκληρο λαό και λιβανίζουν τους σωτήρες μεγαλοεπενδυτές.

Η εργατική τάξη δεν βαδίζει γενικά σε ένα ασαφές αντιφασιστικό μέτωπο αλλά χτίζει την λαϊκή συμμαχία με αντιμονοπωλιακό, αντικαπιταλιστικό περιεχόμενο και με προορισμό την κοινωνικοποίηση του πλούτου που παράγει.

Στοχεύουμε στην ταξική ανατροπή ακριβώς γιατί παλεύουμε για την αντιμετώπιση του  άμεσου προβλήματος στοχεύοντας στην οριστική λύση των άμεσων προβλημάτων, που συνεχώς θα δημιουργούνται και θα οξύνονται. Δεν αρκούμαστε σε ξεροκόμματα. Τα σημερινά ξεροκόμματα είναι ο αυριανός πόλεμος και πείνα. Με την λογική του μικρότερου κακού και του συμβιβασμού αφέθηκε χώρος για το μεγαλύτερο κακό.

Δεν την θέλουμε την ανάπτυξή τους γιατί ξέρουμε ότι θα βασιστεί πάνω στα συντρίμμια της ζωής μας.

Χειραφέτηση του μυαλού μας από την κυρίαρχη ιδεολογία Ε.Ε. και πλουτοκρατίας. Χειραφέτηση από τις ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες που αποφασίζουν γενική απεργία 3 μέρες πριν. Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της απεργίας.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24/9 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 23.9.2013