ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ -ΚΟΤΣΙΡΑΣ–ΜΠΑΣΗΣ –ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ «ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΟΙ & ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ»

Τα τραγούδια θα αποδοθούν από μία θαυμάσια ορχήστρα με επικεφαλής τον σπουδαίο Θύμιο Παπαδόπουλο, τους σολίστ Γιάννη Παπαζαχαριάκη, Άκη Γαβαλά, Γιάννη Σινάνη, Γιάννη Γρυπαίο και από 3 από τις σημαντικότερες φωνές που διαθέτει σήμερα ο τόπος μας.

Γιάννης Κότσιρας ο πιο ολοκληρωμένος τραγουδιστής της νεώτερης γενιάς με εξαιρετική φωνή και απίστευτη σκηνική παρουσία.

Δημήτρης Μπάσης η πιο ρωμαλέα λαϊκή φωνή που έχει βάλει πλώρη για πολύ σπουδαία πράγματα.

Ρίτα Αντωνοπούλου η σημαντικότερη γυναικεία φωνή της τελευταίας δεκαετίας πολυφασματική με απόλυτη ακρίβεια και πειθαρχία ικανή να μεταφέρει αυτομάτως το τραγούδι από την σκηνή στο κοινό και να το απογειώνει.

Ο τύπος έγραψε:

«Αίσθημα, ομορφιά, μαγεία, οι λέξεις χάνουν το νόημά τους όταν αναφέρεσαι σε παρόμοιες βραδιές.» Χρήστος Σιάφκος Ελευθεροτυπία

«Πάντα γελαστοί – εξήγησε ο Θάνος Μικρούτσικος – με αυτό το χαμόγελο που είχαν ακόμη και στη μελαγχολία τους τα λαϊκά τραγούδια. Και πάντα γελασμένοι – σαν το Έλληνα, εξήγησε, που σήμερα ζει τη βαρβαρότητα»   Παύλος Αγιαννίδης Τα Νέα.

« Ο Θάνος Μικρούτσικος είναι ένα από τα _ πλατιά _ ποτάμια που εκβάλλουν στην πλατιά, βαθιά γαλάζια θάλασσα του ελληνικού τραγουδιού. Η συναυλία του στο Ηρώδειο το επιβεβαίωσε. Περίτρανα. Σφιχτή, καλοδεμένη, θαυμάσια συγκροτημένο πρόγραμμα, εξαιρετικό σύνολο μουσικών…» Γιώργος Σαρηγιάννης «www.totetartokoudouni.gr» .

«Ήταν μια πραγματικά υπέροχη και αποκαλυπτική βραδιά… Ξεχωριστή μνεία πρέπει να γίνει στην αψεγάδιαστη και λαμπερή ορχήστρα με τους καταπληκτικούς μουσικούς αλλά και τον αειθαλή και παθιασμένο Θάνο Μικρούτσικο… Να τον έχει ο θεός καλά το Θάνο Μικρούτσικο. Έχει πολλά ακόμα να μας προσφέρει.»  Γιώργος Μυζάλης «www.e-tetRadio.gr».

«…ο Θάνος Μικρούτσικος καταφέρνει κάθε φορά να μαζεύει ένα μεγάλο αριθμό ακροατών. Μικρό και μεγάλο, παλιό και νέο, μυημένο η λιγότερο ψαγμένο στη μουσική του. Όποιες κατηγορίες πάντως και αν συμπεριλαμβάνει το κοινό του σίγουρα εκφράζει σε κάθε ευκαιρία την αγάπη του προς τον διαρκή έφηβο συνθέτη και αυτό αναμένεται να κάνει το κοινό του και στις επόμενες συναυλίες του. Μιχάλης Γελασάκης. www.musicpaper.gr

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 9.8.2013