Σύσκεψη στην ΠΕ Κεφαλληνίας για την Ecoformula Academy Final

Η Eco Formula, το πρώτο οικολογικό μονοθέσιο παγκοσμίως που κινείται με βιο-καύσιμα και αποτελεί 100% ελληνική δημιουργία, δημιούργησε ένα  ξεχωριστό μαθητικό διαγωνισμό. Σε 16 σχολεία του Νομού Κεφαλονιάς-Ιθάκης οι μαθητικές ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα (Ecoformula Αcademy) το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, συμμετέχουν σε μια σειρά από διαγωνισμούς. Μέσω της αγάπης τους για τα μηχανοκίνητα σπορ, ευαισθητοποιούνται σε θέματα οικολογίας, ανακύκλωσης και οδικής ασφάλειας.

Ο τελικός της Ecoformula Academy και οι παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβρη στο Αργοστόλι (7 και 8 Σεπτεμβρίου) και  θα περιλαμβάνουν ποδηλατικούς αγώνες, επιδείξεις μονοθεσίων και λοιπών αγωνιστικών αυτοκινήτων, επιδείξεις μοντελισμών , σεμινάριο οδικής ασφάλειας και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Στη σύσκεψη καθορίστηκε η διαδρομή των αγωνιστικών αυτοκινήτων (FORMULA – Ιστορικών– WRC RALLY) στο Αργοστόλι, η ρύθμιση της κυκλοφορίας, τα μέτρα ασφαλείας όπως και ο τρόπος προβολής και δημοσιότητας του διημέρου των εκδηλώσεων

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 18.7.2013,