Πολιτική Παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Ασκείται πολιτική που οδηγεί σε γενοκτονία το ελληνικό έθνος

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν ασκείται πια κοινωνική πολιτική αλλά  πολιτική των πολυεθνικών επιχειρήσεων, με την οποία απροκάλυπτα το Κράτος εξαθλιώνει τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες όπως είναι οι συνταξιούχοι και οι πολύτεκνοι, καταστρατηγώντας την παρ. 5 του άρθρου 4 του Συντάγματος όπου ορίζεται ότι «οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους».

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» καταγγέλλει την πολιτική αυτή της Κυβέρνησης που φαίνεται ότι οδηγεί σε γενοκτονία του Ελληνικού Έθνους, καθώς πλέον οι Ελληνικές οικογένειες αδυνατούν να γεννούν και να ανατρέφουν τα παιδιά τους! Είναι ντροπή για ένα Κράτος όχι μόνο να μην έχει στοιχειώδη μέριμνα για την προστασία της οικογένειας αλλά να τολμά να θέτει εισοδηματικά κριτήρια στις πολύτεκνες οικογένειες προκειμένου να λαμβάνουν τις μηδαμινές παροχές που δίνει!

Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» καλεί την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών να αναγνωρίσει την μεγάλη συμβολή των πολυτέκνων στην Ελληνική κοινωνία και να επαναφέρει όλες τις παροχές που είχαν οι πολύτεκνες οικογένειες, ιδίως το πολυτεκνικό επίδομα, την ατέλεια στο λογαριασμό της ΔΕΗ και το πολυτεκνικό τιμολόγιο στο ρεύμα, ανεξαρτήτως εισοδήματος των οικογενειών αυτών.  Καλούμε το Υπουργείο Οικονομικών, αντί να ευνοεί τις συγχωνεύσεις των επιχειρήσεων να θεσπίσει μια σειρά από κίνητρα στους νέους μας να δημιουργήσουν την οικογένειά τους, στις νέες κοπέλες να γίνουν μητέρες και να μεγαλώνουν οι ίδιες τα παιδιά τους έχοντας οικονομική ενίσχυση από το Κράτος.

Το μέλλον της Πατρίδος μας εξαρτάται άμεσα από την Ελληνική οικογένεια! Από τις Ελληνικές οικογένειες θα προκύψουν και οι αυριανοί μας ηγέτες, εκκλησιαστικοί, πολιτικοί, κοινωνικοί και εκπαιδευτικοί !

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 8.7.2013