Σ.Ε.Ε: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΓΕΡΟΥΛΗ

Η επιδιωκόμενη οργάνωση υποστηρίζει την λειτουργία μας ως πολιτικού φορέα με όραμα, φιλοδοξία και πολιτική δράση που θα καταστήσει τους Έλληνες ικανούς να προσδιορίσουν τον εχθρό και να κατανοήσουν την συμβολή του Συνδέσμου Ε.Ε. στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση.

Η αναγνώριση του ΣΕΕ από την Ελληνική κοινωνία και κυρίως από τα σπλάγχνα μας, τις Ε.Δ. και τα Σ.Α. θα επιτευχθεί με την ανάλογη στρατηγική. Αντικειμενικός σκοπός μας είναι να καλύψουμε την πνευματική και πολιτική ανάγκη του λαού για βελτίωση της σημερινής κατάστασης και για ύπαρξη νέας βιώσιμης πολιτικής λύσης. Λύσης που θα καλύπτει ιδεολογικά όσους αγαπούν την πατρίδα, βασισμένη σε τεκμηριωμένες απλές προτάσεις που αναδύονται από την γνώση και τις εμπειρίες όσων έχουν αποδεδειγμένα και επιτυχημένα εργασθεί και αποδώσει στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα.

Επιστημονικές θεωρίες και αναλύσεις εμπειρογνωμόνων αποτελούν απλώς τα εργαλεία για μας που πιστεύουμε ακράδαντα ότι πρέπει να κοπεί ο «ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ» που μας οδήγησε σε αυτή την κατάσταση. Η Ελλάδα πρέπει να ορθώσει το ανάστημά της, να σηκώσει τα βάρη που πραγματικά της αντιστοιχούν …και ξανά …προς το μέλλον να οδηγηθεί, απεξαρτημένη από ξένα συμφέροντα, σκοπιμότητες και ατέρμονες δανειακές συμβάσεις.

Οι Έλληνες όταν ομονοήσουν και αποκτήσουν όραμα μπορούν. Οφείλουμε λοιπόν εμείς να τους δώσουμε το όραμα, να ερεθίσουμε το φιλότιμο, την αγωνιστικότητα και την σύμπνοια ώστε όλοι μαζί να κατορθώσουμε για μία ακόμα φορά να βρούμε το δρόμο μας.

Για να γίνουν όμως όλα αυτά απαιτείται η στελέχωση με ικανά άτομα που ανιδιοτελώς θα συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή. Στην προσπάθεια με πρώτη στάση τις Ευρωεκλογές που θα κατέβουμε αυτόνομα ή και με προσχωρήσεις, ώστε να δείξουμε την δύναμή μας χωρίς να αποκλείουμε φυσικά και την άμεση ή έμμεση συμμετοχή μας στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περιμένουμε λοιπόν από όσους ταυτίζονται με τις απόψεις μας και θέλουν να συμμετάσχουν στη προσπάθεια να στελεχώσουν τις διάφορες ομάδες εργασίας που έχουν δρομολογηθεί για το σκοπό αυτό και τον Σεπτέμβριο να παρουσιάσουν τα πρώτα αποτελέσματα.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 3.7.2013, Σ. Σάρλος