ΛΑΜΠΡΑΚΗ – ΡΩΜΑΝΟΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ ΑΒΕΡΩΦ

Ο Μιχαήλ Ρωμανός είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας και επιμελείται κάθε καλοκαίρι την ετήσια και πολυδιαφημισμένη εικαστική έκθεση του Φεστιβάλ, τα περίφημα “ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΕΧΝΗΣ” που έχουν εξελιχθεί στο πιο hot Αrt & Fashion event του καλοκαιριού σε Αθήνα και Μύκονο.

Φέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά, και με τη συνεργασία σαράντα νέων καλλιτεχνών, αποφοίτων της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, η έκθεση θα λάβει χώρα στο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου, την Μύκονο, όπου θα έχει την δυνατότητα πλήθος επισκεπτών και το διεθνές κοινό του διάσημου νησιού των ανέμων, να απολαύσει.

Τα “ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΕΧΝΗΣ” δεν έχουν κανενός είδους εμπορικό χαρακτήρα και η είσοδος σε όλες τις καλλιτεχνικές δράσεις είναι ελεύθερη στο κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε αυτές τις ημέρες, το πρώτο μέρος της έκθεσης στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μέγαρο της Πινακοθήκης Πειραιά, όπου δεκάδες επισκεπτών  έδωσαν το παρόν στο κομψό κάλεσμα του βραβευμένου από την UNESCO και την HELEXPO της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης Μιχαήλ Ρωμανού.

ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΕΧΝΗΣ / BLOG : http://dromenatechnis1.blogspot.com

ΜΙΧΑΗΛ ΡΩΜΑΝΟΣ / BLOG: http://mromanosproject.blogspot.com

ΑΤΗΕΝS FINEARTS FESTIVAL / BLOG: http://athensfineartsfestival.blogspot.com

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 1.7.2013