Αν πάτε Τήνο, επισκεφθείτε τους Κεφαλλονίτες στους «Βορεάδες»

Μόλις 1 ώρα και 30 λεπτά με ταχύπλοα σκάφη, 3 ώρες και 35 λεπτά με οχηματαγωγά, από το λιμάνι της Ραφήνας.

Επίσης συνδέεται σε 3 ώρες και 15 λεπτά με ταχύπλοα σκάφη και σε 4 ώρες και 30 λεπτά με οχηματαγωγά με το λιμάνι του Πειραιά.

Συνδέεται ακτοπλοϊκά σε 15 λεπτά με το νησί της Μυκόνου και σε 40 λεπτά με το νησί της Σύρου.

Η απλότητα του νησιού, η φιλοξενία των κατοίκων του, ιδίως στην ενδοχώρα θα σας θυμίσουν ότι ο Ξένιος Δίας συνεχίζει να κατοικεί σ’ αυτή τη χώρα.

Το Σπίτι

Βορεάδες (Μυθολογία): Ο Καλαϊς και ο Ζήτης, οι δύο γιοι του Βορέα, του θεού Βοριά.

Βορεάδες (Σύγχρονη εποχή): Ένα κατάλυμα δώδεκα δωματίων-διαμερισμάτων στην χώρα της Τήνου.

Στα πρότυπα που ακολουθούν τα BOUTIQUE HOTEL ανά τον κόσμο, οι Βορεάδες είναι ένα κατάλυμα φτιαγμένο με επιρροές από την τοπική αρχιτεκτονική με ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική των χώρων ώστε ο επισκέπτης να νιώθει ότι φιλοξενείται σ’ ένα οικείο χώρο και ότι δεν διαμένει σ’ένα απρόσωπο, ψυχρό οίκημα.

Βρισκόμαστε 50 μ. από το καινούργιο εξωτερικό λιμένα της πόλης της Τήνου, και 350 μ. από το παλιό εσωτερικό λιμένα και τον κεντρικό δρόμο της πόλης που οδηγεί προς την Παναγία.

Διαθέτουμε δύο μονόκλινα και εννέα δίκλινα δωμάτια κι ένα δίχωρο τετράκλινο διαμέρισμα. Τα επτά απ’ αυτά διαθέτουν βεράντα με θέα το Λιμάνι της πόλης, την Πόλη, την Δήλο, την Ρήνεια και την Μύκονο.

Όλα τα δωμάτια έχουν εσωτερικό δικό τους μπάνιο, κλιματισμό, ψυγείο ή μίνι bar, τηλεόραση, ραδιόφωνο, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο και στεγνωτήρα μαλλιών, καθώς και room service μερικές ώρες.

Σε μια όμορφη βεράντα με θέα τον εξωτερικό λιμένα της Τήνου, λειτουργεί καφέ σνακ μπαρ στο οποίο σερβίρουμε πρωινό, και τις απογευματινές ώρες καφέ-αναψυκτικά, σπιτικά γλυκά κουταλιού και ποτό. Παρέχουμε καθημερινή φροντίδα στους χώρους διαμονής. Οι χώροι πληρούν όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας που έχει θέσει ο ΕΟΤ για τα καταλύματα Α’ κατηγορίας. Επίσης είναι ασφαλισμένοι και καλύπτουν τυχόν ατύχημα που θα συμβεί εντός αυτών.

Το κατάλυμα λειτουργεί από τέλη Φεβρουαρίου έως τέλη Νοεμβρίου.

Για πληρωμή δεχόμαστε τις κάτωθι πιστωτικές κάρτες: Visa, MasterCard και American Express.

Γνωρίστε μας

“Ελάτε να μείνετε μαζί μας και να είστε βέβαιοι

ότι οι μέρες αυτές θα τροφοδοτήσουν την μνήμη και

την καρδιά σας με άπειρες μικρές στιγμές γαλήνης,

ηρεμίας, φροντίδας, ομορφιάς φιλίας και αγάπης.”

Βορεάδες, Ν.Φωσκόλου 7, Τήνος, Τηλ: 2283023845, Fax: 2283025416, e-mail: info@voreades.gr

Μαρία Στεργιώτη – Κοσμάς Μαλλίας

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 30.6.2013, Φίλιππος Μαλλίας