«ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ(ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ)» ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ

Τους κυρίους και κυρίες :

1]Θ.Καγγελάρη για την χορηγία του ποσού των  50 €

2]Ε.Πεφάνη για την χορηγία του ποσού των  30 €

3]Κ.Κελαιδίτη για την χορηγία του ποσού των  20 €

Στην μνήμη κ.ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ

Επίσης ευχαριστεί θερμά τον κ.  SMILIO PERETTI κάτοικο Ρώμης, για την χορηγία του ποσού των 150 € με σκοπό την ενίσχυση του σκοπού της εταιρίας και την κα ΜΙΛΕΝΑ ΜΕΣΣΑΡΗ για την ηθική ενίσχυση και πληροφόρηση των επισκεπτών  του νησιού για το έργο της εταιρίας.

Παράλληλα ενημερώνουμε ότι :

-Παραλήφθηκε η  49η κλίνη και τοποθετήθηκε στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου, χορηγία του κ. Παναγή Ατσάρου, κατοίκου Αργοστολίου  [στην μνήμη των αδελφών του Σπύρου & Ιωάννη] και συνολικά έχουν τοποθετηθεί  19 κλίνες στην ορθοπεδική κλινική, 22 κλίνες στην παθολογική κλινική και 7 κλίνες στην χειρουργική κλινική,

-Ευρίσκεται υπό επιδιόρθωση ο φωτισμός στο σαλόνι της παθολογικής κλινικής, το οποίο ανακαίνισε η εταιρία το τέλος 2012 και επίκειται η επανατοποθέτηση του δωρηθέντος φωτιστικού,

-Θα τοποθετηθούν άμεσα επί ορισμένων κλινών τα πινακίδια που έχουν αποσπασθεί με τα στοιχεία δωρητών προκειμένου να αντικατασταθούν λόγω  φθοράς  από την συνήθη χρήση.

-Πραγματοποιήθηκε η 4η πολιτιστική εκδρομή του Ιουνίου 2013 από το Δημοτικό Σχολείο  Ομαλών  στον Πόρο,  στο πλαίσιο της ευγενικής χορηγίας σε είδος προς την εταιρία μίας ημερήσιας εκδρομής ανά μήνα του ταξιδιωτικού γραφείου AVALON TRAVEL στο Αργοστόλι, ιδιοκτησίας της κ.ΣΤΑΜΩ ΜΑΝΩΛΑΤΟΥ [η 1η τoν Νοέμβριο 2012 από το Δημοτικό σχολείο Πόρου, η 2η  τον Φεβρουάριο 2012 από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου, η 3η τον Μάρτιο 2013 από το Κατηχητικό σχολείο ενορίας Ευαγγελιστρίας Αργοστολίου].

-Ολοκληρώθηκε άρτια και εμπρόθεσμα με την εξαιρετική συνεργασία και οργάνωση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ, η συμμετοχή της εταιρίας στο Πρόγραμμα Διανομής Τροφίμων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης 2013, με την συγκέντρωση και υποβολή  92 αιτήσεων που αφορούν μεμονωμένα άτομα, ζευγάρια και οικογένειες. Η συμβολή της εταιρίας  στην υλοποίηση του προγράμματος, αποφασίσθηκε προκειμένου να βοηθηθεί η διάχυση της πληροφόρησης και η συγκέντρωση αιτήσεων, όσο το δυνατόν περισσότερων  δικαιούχων οι οποίοι δεν θα πληροφορούντο ή δεν θα προσέγγιζαν το πρόγραμμα.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 19.6.2013