Καμπάν(ι)α του λαού: Πρόγραμμα Τετάρτης 5 Ιούνη 2013

Στο πλαίσιο του Αυτό-οργανωμένου Φεστιβάλ Πλατείας Καμπάνας «Καμπάν(ι)α του Λαού» που στοχεύει στην αποτροπή του κλεισίματος του Καφενείου της Καμπάνας, το οποίο δίνει εργασία σε άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, οι εκδηλώσεις της Τετάρτης 5 Ιούνη 2013, Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, περιλαμβάνουν:

6:30-9:30μμ Έστω μια μέρα για το περιβάλλον: Ανοιχτή Δημόσια Συζήτηση με θέμα τις επερχόμενες εξορύξεις υδρογονανθράκων στην περιοχή του Ιονίου και τις συνέπειές τους στην τοπική κοινωνία και οικονομία. Συντονιστής: Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία για τους Υδρογονάνθρακες

6:30-8:30μμ Βιωματικό Εργαστήριο Ανακύκλωσης: Μικροί και μεγάλοι θα μάθουν πώς να μεταποιούν και να ανακυκλώνουν συσκευασίες που χρησιμοποιούνται καθημερινά στο σπίτι, στο σχολείο και στους χώρους εργασίας, τα οποία συνήθως καταλήγουν στα σκουπίδια. Ελάτε να φτιάξουμε ανακυκλωμένο χαρτί και πορτοφολάκια από χρησιμοποιημένες συσκευασίες, με την περιβαλλοντολόγο Αλεξάνδρα Στελλάτου. Συντονιστής: Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο (www.e-traverso.gr)

9:30μμ Summer Tunes Party με τον DJ Teza και τον DJ Kosta.

Πρωτοβουλία για τη Στήριξη της Καμπάνας

Για συνεχή ενημέρωση: https://www.facebook.com/groups/122250884647823

Αν επιθυμείτε να συνεισφέρετε με οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήστε μαζί μας: kinimakambanas@gmail.com

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 5.6.2013