Οι … αριστεροί ρατσιστές

Αναφερόμαστε σε κάποιους από αυτούς που ενώ ζουν πλουσιοπάροχα από τα χρήματα του φορολογούμενου ελληνικού λαού, την ίδια στιγμή προπαγανδίζουν ότι αυτός ο λαός είναι ανίκανος να αποφασίσει με ένα δημοψήφισμα για οτιδήποτε. Δηλαδή, την ίδια στιγμή που πουλάνε αντιρατσισμό, την ίδια στιγμή θεωρούν ανίκανη μόνο την ελληνική φυλή. Προφανώς θεωρούν ικανούς τους άλλους λαούς (π.χ. Γερμανούς κ.λ.π.) που αποφασίζουν με δημοψηφίσματα, ενώ τον ελληνικό λαό ανίκανο. Φυλετική διάκριση κατωτερότητας λοιπόν!!!

Έχουν προφανώς αποθρασυνθεί εξ αιτίας του γεγονότος πως, ενώ εξαπατούν με την προπαγάνδα τους και εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό για να κερδοσκοπούν οι ίδιοι και τα αφεντικά τους σε βάρος του, την ίδια στιγμή αυτός ο λαός τους ξαναψηφίζει ή τους έχει σε πνευματικούς θώκους και τους θεωρεί και προοδευτικούς.

Ας προσέξουν όμως τόσο οι ίδιοι όσο και οι υπόλοιποι της διεφθαρμένης ελίτ τους που μιλάνε επίσης για ανίκανο να αποφασίσει λαό, γιατί θα βρεθούν προ απροόπτου. Ο ελληνικός λαός μπορεί να είναι φιλήσυχος, να έχει υπομονή και καρτερικότητα, αλλά κάποια στιγμή θα τα πάρει ανάποδα.

Πέτρος Χασάπης

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 11.5.2013, Β. Λορεντζάτος