«Οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι, κλέφτες και εσχάτως, ρατσιστές». Πότε θα μας πάτε στα κρεματόρια;

Από την μία, ένα κράτος με αρμούς που τρέφονται από το μαύρο χρήμα του δουλεμπορίου και της μαύρης εργασίας. Από την άλλη, ένα τρισάθλιο, γενοκτονικό σύστημα κατοχής που προετοιμάζει την διεθνή κοινή γνώμη για την επερχόμενη σφαγή.

Το Spiegel αναπαράγει αφίσες και επιχειρήματα που χρησιμοποιούσαν οι ναζί για τους Εβραίους το 1936 πριν την “τελική λύση”, αλλά ουδείς ενοχλείται. Οι Έλληνες είναι απατεώνες, τεμπέληδες, πρωτόγονοι που ληστεύουν την πτωχή Γερμανία. Το γράφαμε από το 2011: Η «Τελική λύση», Τότε Εβραίοι, τώρα Έλληνες!!

Παράλληλα, οι Έλληνες χαρακτηρίζονται συλλήβδην βρωμεροί ρατσιστές, όπως ακριβώς γινόταν τότε με τους Εβραίους, προετοιμάζοντας την κοινή γνώμη για το επερχόμενο “ολοκαύτωμα”.

“Τους σφάζουν οι τσέτες, επειδή είναι ρατσιστές. Τους εκμεταλλευόντουσαν τόσα χρόνια. Ας πρόσεχαν”.

Ιστορικά λοιπόν, αυτού του είδους η προπαγάνδα δεν είναι απλώς για την οικονομική αφαίμαξη των Ελλήνων. Αλίμονο όποιος δεν διδάσκεται από την ιστορία: Θα αρπάξουν την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων με τα ναζιστικά “επιχειρήματα” κατά των Εβραίων!

Άλλωστε η αρπαγή της περιουσίας δεν θα μπορούσε να γίνει “αναίμακτα”. Πρέπει να υπάρξει και Άουσβιτς μετά την “καταγραφή”. Αυτό ακριβώς προετοιμάζουν, αφού τα τάγματα εφόδου είναι εδώ: Ο άνθρωπος που βλέπει Ελληνικά στρατόπεδα να μετατρέπονται σε κέντρα “μαχητών του τζιχάντ”, μιλά για “ψεκασμένους”.

Άλλωστε, “ποιός θυμάται τους Αρμένιους…”

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 19.4.2013, Ολυμπία