ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΘΑΚΗΣ!! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΣ

Η πρόεδρος του ΔΣ Νίκη Κασσιανού- Παναγιωτοπούλου αδελφή του Δημάρχου πήρε αυτή τη πρωτοβουλία για να εξομαλυνθούν τα πράγματα στο Δήμο Ιθάκης και γιατί πιστεύει ότι έτσι και γίνουν τώρα νέες εκλογές ο Συνδυασμός του αδελφού της και σημερινού Δημάρχου θα εξασφαλίσει τουλάχιστον ένα 70-80% από την πρώτη Κυριακή.

Άλλες πληροφορίες από την πλευρά του Δημάρχου λένε ότι η κ. Κασσιανού πήρε σοβαρά την προτροπή του ξαδέλφου της και Δημοτικού Συμβούλου της αντιπολίτευσης Χρήστου Σκληρού που δημόσια είχε ζητήσει την παραίτηση των Συμβούλων της παράταξης της πλειοψηφίας. «Επειδή οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης δεν μπορούν, γιατί δεν θέλουν, να σταματήσουν αυτόν τον θλιβερό και οδυνηρό για το νησί κατήφορο, είναι προτιμότερο να παραιτηθούν. Δεν είναι προς τιμήν τους  να συνεχίσουν να παριστάνουν ότι είναι σύμβουλοι ή μέλη οικονομικής επιτροπής και να αγνοούν τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες τους, να υποκρίνονται ότι ελέγχουν τον προϋπολογισμό του Δήμου και να υποβάλλουν στο Δ.Σ ένα κατασκεύασμα, παράνομα συνταχθέν από αναρμόδιους και άσχετους παράγοντες».

Αυτή την ώρα και μετά από αυτές τις εξελίξεις που κανένας δεν θα μπορούσε να προβλέψει συνεδριάζουν οι συνδυασμοί της αντιπολίτευσης στο Δήμο Ιθάκης των κκ. Λιβιτσάνη-Σκληρού-Μαυροκέφαλου για να καθορίσουν την θέση τους.

Εμείς θα σας ενημερώνουμε μόλις έχουμε οτιδήποτε νεώτερο σχετικά με αυτές τις απρόσμενες εξελίξεις!!!

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 1.4.2013