«Κόκκινο πανί» του Πούτιν οι Σαμαράς-Μέρκελ – «Πάρτε τα λεφτά σας από τις ευρωπαϊκές τράπεζες»

Το δίδυμο Πούτιν- Μεντβέντεφ εκτιμά πως η εισήγηση για το κούρεμα ήταν προιόν που επεξεργάσθηκαν από κοινού τα επιτελεία των υπ. Οικονομικών Βερολίνου-Αθήνας μετά από παρότρυνση των Μέρκελ-Σαμαρά.

Η αφωνία του Μαξίμου είναι εύλογη μια και οι Ρώσοι εκτιμούν πως εδώ και στο Βερολίνο βρίσκονται οι εγκέφαλοι του σχεδίου.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την ανάφλεξη στις σχέσεις Μόσχας-Αθήνας με τους Ρώσους να υποψιάζονται πως η συμπαιγνία Μαξίμου-Καγκελαρίας έχει να κάνει και με τον διαγωνισμό για την ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ. Ο ισχυρός άνδρας της Gazprom έφτασε εσπευσμένα στην Αθήνα μετά από πληροφόρηση ότι ο Σαμαράς και η Μέρκελ έχουν αποφασίσει να τινάξουν στον αέρα τους Ρώσους επενδυτές.  Το σχέδιο που υποψιάζονται οι Ρώσοι θέλει τον Σαμαρά να είναι κατ΄αρχήν θετικός στην προοπτική πώλησης στους Ρώσους αλλά την Ευρωπαική Επιτροπή Ανταγωνισμού, σε συννενόηση με την Μέρκελ, να τινάζει στον αέρα κάθε τέτοιο ενδεχόμενο.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ένας ψυχρός πόλεμος ανάμεσα στην Μόσχα και την Αθήνα με το δίδυμο Σαμαρά-Στουρνάρα να αποτελεί κόκκινο πανί για τους Ρώσους!

Εγκύκλιος-σοκ του Ρωσικού ΥΠΕΞ στους πολίτες της Ρωσίας

-Πάρτε τα χρήματά σας από τις Ευρωπαικές Τράπεζες γιατί κινδυνεύετε να τα χάσετε.

H αποκάλυψη έγινε από την τηλεόραση του ΡΙΚ στη διάρκεια εκπομπής πριν από λίγο. Για την ακρίβεια καλεσμένος στης εκπομπής έριξε την βόμβα στο στούντιο!

Πηγή: Κουρδιστό Πορτοκάλι

Εστάλησαν στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 22.3.2013, Β. Λορεντζάτος