Αναμένοντας την παραίτηση και του δικού μας Δημοτικού Συμβουλίου λόγω των ψεμάτων του κ. Υπουργού

συναντήσει ή και να απαντήσει στις κλήσεις του πρώην Υπουργού Παιδείας κ. Γεράσιμου Αρσένη, καθώς στον ίδιο είχε υποσχεθεί, και μάλιστα τον είχε διαβεβαιώσει, ότι θα αναβαθμιζόταν το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, ενώ στην πραγματικότητα είχε αποφασίσει να το διαλύσει.

Άρα, από τις πράξεις του αυτές μπορούμε να βγάλουμε το εξής συμπέρασμα:

Ο κ. Αρβανιτόπουλος αποδείχθηκε πολύ αδύναμος, και ανάξιος για τα υψηλά αξιώματα που του εμπιστεύθηκε η Ελλάδα να υπηρετεί, χαρακτηριστικά που, εκτός από την ιδιότητά του ως Υπουργό, τον μειώνουν και στα μάτια των φοιτητών του ως πανεπιστημιακό καθηγητή. (Στην πραγματικότητα όμως, και εδώ που οι συγκεκριμένοι κύριοι της πολιτικής έχουν φέρει την ίδια την πολιτική και όλους εμάς, δεν θα πρέπει καθόλου να μας ξενίζουν αυτές του οι διπρόσωπες ενέργειες).

Εν κατακλείδι και καθώς, λόγω της ανακολουθίας των λόγων του κ. Υπουργού εκτέθηκαν και όλοι οι δικοί μας φορείς (Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχης, Δήμαρχος, πρ. Υπουργός Παιδείας, πρ. Πρόεδρος του ΤΕΙ κ.α.) θα πρέπει τον δρόμο της παραίτησης να πάρει και το δικό μας Δημοτικό Συμβούλιο (και όχι μόνον αυτό).

Αναμένουμε λοιπόν δυναμικές αποφάσεις και κινητοποιήσεις από τους εκλεγμένους ηγέτες της ριζοσπαστικής Κεφαλλονιάς, της πρωτοπόρας στην Παιδεία, στον Πολιτισμό και στους δίκαιους αγώνες Κεφαλλονιάς.

Εφημερίδα των Κεφαλλήνων