”ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ”

Στις 18-2-2013 η Βουλή ψήφισε το νόμο ”Έγκριση  της επικαιροποίησης του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου της Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016.Και από αυτόν τον νόμο πάμπολλες κοινωνικές ομάδες καταστράφηκαν και φανταστείτε πριν ψηφιστεί όλοι μας φωνάζαμε ,στο φιλικό όμως περιβάλλον, ”θα κάνουμε αυτό θα κάνουμε εκείνο”.

Στις 20-2-2-13 είχαμε την Πανελλαδική απεργία και την ευκαιρία να ξεκινήσουμε κάτι δυνατό. Δυστυχώς πάλι συνθήματα και λόγοι  για το μέλλον. Μικρής έκτασης οι συγκεντρώσεις,χωρίς παλμό και δυναμικότητα. Τα μαγαζιά στην πόλι μας τα περισσότερα ανοικτά κάτι που διέφερε από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ΤΕΙ. Οι αρχηγοί των κομμάτων αντιπολίτευσης στα μικρόφωνα των ΜΜΕ αρκέστηκαν στα καθιερωμένα λογίδια των.

Ας κοιτάξουμε λίγο το γείτονα μας,το συμπαθή  Βουλγαρικό λαό.Γκρέμισε την κυβέρνηση του για το ηλεκτρικό ρεύμα που τους αύξησε,για τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα λιτότητας που του επέβαλε,αλλά και για το υποβαθμισμένο βιοτικό του επίπεδο. Εμείς άραγε αυτά δεν τα έχουμε υποστεί;Γιατί έτσι που πάμε μου δημιουργείτε η ψευδαίσθηση ότι όλα στην Πατρίδα κυλάνε όμορφα.

Δυστυχώς φίλες και φίλοι,η Τρόϊκα έχει στοχοποιήσει τον Ελληνικό Λαό και τις Ένοπλες Δυνάμεις ”σκοπεύοντας” στη φτωχοποίηση τους με επακόλουθα τη συνεχιζόμενη εξαθλίωση μας ως λαός,αλλά και τη μείωση του αξιόμαχου  και της αποτρεπτικής ισχύος του Στρατού μας,βεβαίως όλα αυτά με την ανοχή των κομμάτων που στηρίζουν την Κυβέρνηση παίρνοντας πάντοτε  μέτρα που  εστιάζονται σε κοινωνικές ομάδες που κατά την εκτίμηση των δεν μπορούν να αντιδράσουν δυναμικά.

Μακάρι να ξυπνήσουμε από το λήθαργο και ας νοιαστούμε γιαυτή την Πατρίδα που προσδοκά την λευτεριά της,από που αλλού, από τον υπερήφανο και κυρίαρχο Ελληνικό Λαό.

Τελειώνοντας και με όλο το σεβασμό στο Πρωτοσύγκελλο της Ί.Μητροπόλεως Κεφαλληνίας π. Γεράσιμο Φωκά,θα ”δανειστώ”  ας μου επιτραπεί η έκφραση, αυτό που βροντοφώναξε στην πλατεία του Αργοστολιού πριν λίγες ημέρες…….

” Φωνή λαού, Οργή Θεού”

Σωτήριος Διον.Σάρλος – Αξκός Σ.Ξ ε.α

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 24.2.2013