Σ.Σάρλος: Απεργία 20 Φεβρουαρίου… ακόμα μια ”λιτανεία”;

Τότε γιατί δεν προβαίνουν σε πιο δυναμικές παρεμβάσεις ώστε να εμποδίσουν την κυβέρνηση και τη τρόικα να μας εξαθλιώνει μέρα με τη μέρα;Γιατί αφού τα ίδια τα κόμματα λένε ότι οι πολίτες αυτού του τόπου δεν αντέχουν άλλο και έχουν φθάσει στα όρια τους, εξακολουθούν να κωφεύουν και να παρασύρουν τους Έλληνες στη μοναδική ικανοποίηση και εκτόνωση  των αντιπαραθέσεων του ”βλέπει και ακούειν” εντός και εκτός βουλής; Τι φοβούνται; Το πολιτικό κόστος ή μη χάσουν την καρέκλα;

Στις 20 του Φλεβάρη περιμένουμε λοιπόν τους υπευθύνους να μας πουν το σχέδιο τους πρακτικά και δεν θέλουμε  άλλα λόγια συμπαράστασης και συμπόνιας,μας αρκούν τα μέχρι σήμερα,ώστε να σταματήσουμε τον καταστροφικό κατήφορο της Πατρίδας και του Ελληνικού λαού.

Άραγε θα έχουν τίποτα να μας προτείνουν ή θα αναμασούν τα ίδια και τα ίδια; Ευελπιστώ ότι θα έχουν. Και εάν δεν έχουν ας πιέσουν,με τρόπους που γνωρίζουν,τα κόμματα τους για να αναλάβουν επιτέλους πρωτοβουλίες δράσης και όχι ”λιτανείες”. Διαφορετικά δεν υπάρχει ,για μένα πάντα,καμιά μα καμιά ελπίδα…….

Σωτήριος Διον.Σάρλος – Αξκός Σ.Ξ ε.α

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 18.2.2013