Άλλη μία απόδειξη της συνέχειας της Ελληνικής Φυλής ανά τους αιώνες

– Βίκυ Φλέσσα: Με βάση ποιούς αρχαίους είμαστε ίδιοι;

– Μανώλης Παπαγρηγοράκης: Το υλικό αυτό έχει προέλθει από τους αρχαιολόγους, από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες, είναι από το 1900 π.χ. από τις ανασκαφές που έκανε ο Βαγγέλης Πεντάζος και η κ. Σκορδά στους Δελφούς, μέχρι τους κλασικούς χρόνους. Αυτό το υλικό αριθμεί περίπου 150 κρανία. Αυτά τα κρανία τα συνέκρινα με 250 κρανία, σύγχρονων Ελλήνων, από ένα νεκροταφείο, τυχαίο δείγμα.

– Βίκυ Φλέσσα: Δηλαδή πήγατε σε ένα κοιμητήριο σύγχρονο, ζητήσατε να δείτε τα κρανία και τα συγκρίνατε με βάση τα κρανία των αρχαίων που είχαμε από αυτές τις ανασκαφές;

– Μανώλης Παπαγρηγοράκης: Μάλιστα. Παίρνοντας τρεις ακτινογραφίες μία προσθιοπίσθια, μία πλάγια και μία του ινιακού τρήματος και έκανα αυτήν την μελέτη. Αυτό το υλικό από το νεκροταφείο του Ζωγράφου ήταν,…. και έκανα τις μελέτες.

….

– Βίκυ Φλέσσα: Μάλιστα. Μας είπατε ότι υπάρχουν ομοιότητες. Διαφορές όμως κ. Παπαγρηγοράκη, υπάρχουν; Βρήκατε κάποιες διαφορές;

– Μανώλης Παπαγρηγοράκης: Στο προσωπικό κρανίο ΟΧΙ

– Βίκυ Φλέσσα: ΟΧΙΙΙ;;;;

– Μανώλης Παπαγρηγοράκης: ΟΧΙ, μόνο στο εγκεφαλικό, που πρέπει όμως. Είναι η εξέλιξη του ανθρώπου…

Μη πιστεύεται τους διεθνιστές, τους πράκτορες και τους προδότες αριστερούς και δεξιούς, που έχουν απολέσει την εθνική τους συνείδηση προ πολλού, και που μας λένε ΨΕΥΔΟΣ ότι δεν έχουμε σχέση με τους αρχαίους ημών προγόνους.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ.

Όλες οι έρευνες, ιατρικές, εθνολογικές, αρχαιολογικές, όποιες επιστήμες έχουν ασχοληθεί με αυτό το ζήτημα, της συνέχειας της ελληνικής φυλής, έχουν καταλήξει στην ίδια διαπίστωση.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Όλη η συνέντευξη ακολουθεί στον κάτωθι σύνδεσμο. ΠΑΡΑΚΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΔΩ

http://www.ert.gr/webtv/net/item/10534-Manwlhs-Papagrhgorakhs-25-01-2013#.URNjWWe5LQ5

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 16.2.2013, Β. Λορεντζάτος