‘Ο ”φόβος Σαμαρά” για ομαδική μετακίνηση Αποστράτων προς την X.A. αλλά & προς τον… Φρ. Φράγκο

Αν και οι συμπαθούντες του  ΠΑΣΟΚ δεν ήταν και λίγοι  αφού το κόμμα άλωσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τις κομματικοποίησε ,αν εξαιρέσουμε μερικά κομματόσκυλα και αρκετούς Αποστράτους που επανήλθαν στην ενεργό Υπηρεσία ….(286 άσχετοι γηραλέοι ) επανέφερε το δίδυμο Βενιζέλου Μπεγλίτη οι οποίοι μετά την στοχοποίησή  τους από την Κυβέρνηση Παπανδρέου πνέουν και αυτοί τα  μένεα  εναντίον του ΠΑΣΟΚ!

Το πρόβλημα του Σαμαρά εντοπίζεται στους νέους Αξιωματικούς κάτω των 55 που έχουν υποστεί τα μύρια και έχουν γίνει από τους πιο ισχυρούς υποστηρικτές  στο κόμμα της Χρυσής Αυγής !

Είναι ως  επί το πλείστον μορφωμένοι με ειδικές γνώσεις στις πληροφορίες ,πιλότοι ,χειριστές ελικοπτέρων ,καταδρομείς και ειδικοί Αξιωματικοί άριστοι γνώστες του διαδικτύου ,παίζουν στα δάκτυλα την επικοινωνία και ξέρουν να γράφουν άριστες αναλύσεις και φοβερά άρθρα !

Αν σε αυτούς προστεθούν και οι σκληροπυρηνικοί της Αστυνομίας που βλέπουν την απαξίωση τους ,αν και στην Ν.Δ έχουν τρεις πρώην αξιωματικούς και συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ, βουλευτές της Ν.Δ   …Το μόνο που  βλέπουν ότι δεν πρόκειται  τους δώσουν αυτά που τους  είχε υποσχεθεί ο Σαμαράς προεκλογικά …Αλλά ούτε οι συνδικαλιστές βουλευτές της ΕΛ.ΑΣ  είναι διατεθειμένοι να ρίξουν πυρά  στην Κυβέρνηση (εκτός από κρότου και λάμψης και αυτές μόνο για τα κανάλια…) το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό για τους δημοσκόπους της Συγγρού και μόνο τρόμο προκαλούν !

Η ομαδική μετακίνηση πάνω από 150.000 ανθρώπων και πάνω από 500.000 με τις οικογένειες τους ,που με το φόβο μιας αριστεράς κυβέρνησης ψήφιζαν παραδοσιακά (δεξιά) και η τακτική μετακίνηση τους θα δώσει στον Μιχαλολιάκο να βγάλει στο κουρμπέτι στελέχη πρώτης γραμμής με άμεσο διπλασιασμό των ποσοστών  της Χρυσής Αυγής στις Περιφερειακές και δημοτικές  εκλογές !

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα δει την επόμενη Δευτέρα  11 τους μηνός, τους προέδρους των τριών θεσμικών ενώσεων αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων. Η συνάντηση θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου….και είναι  η πρωτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο!

Αν ο Σαμαράς υπολογίσει και τον κίνδυνο που λέγεται Στρατηγός Φράγκος που έχει υπομονή και επιμονή και αν εκδηλωθεί μια σοβαρή κίνηση με Στελέχη σαν τον Στρατηγό Φράγκο …

Αλλά και με  μια σοβαρή , με γνώσεις και αναγνωρισιμότητα πολιτική προσωπικότητα, με Σημαία την Σωτηρία της Πατρίδος …Ο Σαμαράς θα ψάχνει να βρει τους Νεοδημοκράτες μόνο στην Συγγρού !

Αν υπολογίσουμε και την απαξίωση των πολιτικών και της  πολιτικής απο τον λαό που βλέπει οτι μόνο αυτός πληρώνει και κανένας άλλος ,αλλά και την αγάπη που τρέφουν οι πολιτικάντηδες στους λαθρομετανάστες -που η επαρχία είναι στο έλεος των αλλοδαπών κακοποιών- … “Ολα είναι ρευστά και πολύ πιθανά ”!

Βετεράνος

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 10.2.2013, Β. Λορεντζάτος