Να τελειώνουμε με «το αυγό του φιδιού» – Διώξτε κ. Κουβέλη την κ. Ρεπούση

η ίδια είχε αποχωρήσει από το Κοινοβούλιο όταν ο πρόεδρος της Βουλής είχε ζητήσει να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Τότε η ΔΗΜΑΡ και ο Φ. Κουβέλης είχαν «καλύψει» τη βουλευτή του κόμματος υποστηρίζοντας πως «η απουσία κάποιων από τους βουλευτές της οφείλεται σε καθαρά πρακτικούς λόγους».

Η κ. Ρεπούση έγινε γνωστή και από το βιβλίο ιστορίας της Στ’ δημοτικού με τον περίφημο ”συνωστισμό” που έγινε στην Σμύρνη.

Στρογγυλοποιώντας δηλαδή την γενοκτονία της Μ. Ασίας από τον Κεμάλ ο οποίος εκτός από σύμμαχος του Μουσολίνι υπήρξε και ίνδαλμα του Χίτλερ.  Ο ίδιος ο Χίτλερ μάλιστα είχε δηλώσει με περηφάνια ότι αποτελούσε δεύτερο καλύτερο μαθητή του Κεμάλ μετά τον Μουσολίνι. Ενώ η γενοκτονία των χριστιανών  της Μ. Ασίας υπήρξε ο προπομπός του Ολοκαυτώματος. «Ποιος θυμάται τους Αρμένιους», ούρλιαξε ο παράφρονας Φύρερ δίνοντας το σύνθημα στα ναζιστικά στίφη για την «τελική λύση», όπως ονόμαζε το ολοκαύτωμα των Εβραίων.

Η κ. Ρεπούση ήταν επίσης αυτή που είχε ζητήσει να καταργηθεί

η έ η έξοδος του Μεσολογγίου,

η α η ανατίναξη της Αρμάτας στις Σπέτσες,

η αν η αναπαράσταση στο Κούγκι,

οι εκδηλώσεις για το Λάβαρο της Αγίας Λαύρας,

τις οποίες είχε χαρακτηρίσει ως… «εθνικιστικά κιτς».

Αν ο κ. Θεοδωρίδης εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις του για τα Ίμια, μήπως ήρθε η ώρα να πάρει επιτέλους θέση και η ΔΗΜΑΡ για την προκλητική κ. Ρεπούση;

Μήπως πρέπει το Μαξίμου να ζητήσει να εκδιωχθεί από τη ΔΗΜΑΡ η βουλευτής που προσβάλει με τις απόψεις της το έθνος, την ιστορία και τον ελληνισμό;

Η πραγματική ιστορία έχει διδάξει: ΌΠΟΙΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥΣ ΞΥΠΝΑ ΜΕ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ !

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 8.2.2013, Ολυμπία