Τ. Καραβίας: ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤE ΡΕΖΙΛΙ

από την ΑΚΥΡΗ πια Οικονομική Επιτροπή για την ερχόμενη Παρασκευή. Τώρα ο Δήμος με νέο έγγραφο του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Περιφέρειας καλείται να συνεδριάσει τη ερχόμενη Κυριακή 10 Ιανουαρίου για να εκλέξει ξανά Οικονομική Επιτροπή, νόμιμη πια!!!

Σιγά μην νοιάζει την κυρά δασκάλα που χάθηκε για πολλοστή φορά η αξιοπιστία της και σιγά πρώτη φορά να γίνει ρεζίλι η ίδια, το θέμα είναι πόσο ακόμη θα την ανέχονται η σύμβουλοι της πλειοψηφίας που την ακολουθάνε στα καμώματα της και στα ρεζιλίκια της!!!!! Αλήθεια με ποια θέματα θα κάνετε Δημοτικό Συμβούλιο την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου όταν τα μισά πλέον και τα πιο σοβαρά θέματα έχουν ακυρωθεί!!

Αυτή τη φορά θα εκδώσετε Ανακοίνωση-Διάψευση η θα ειδοποιήσετε τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας να μην προσέλθουν μιας και στις 20.00 της ίδιας μέρας ακολουθεί άλλο Συμβούλιο σχετικά με τα χρέη του αδελφού σας Δημάρχου, μετά από αίτημα των Συμβούλων της Αντιπολίτευσης. Κι αν πάτε και δεν σας βγαίνουν οι απόντες μην αναφωνήσετε πάλι το περίφημο «ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΥΣΑ» όπως σε παρόμοια συνεδρίαση!!

Κυρά δασκάλα έχετε χάσει τον έλεγχο και καλό είναι μαζί με την έκπτωση του αδελφού σας Δημάρχου θα ήταν να πάτε και εσείς σπίτι σας. Γιατί αν είχατε την παραμικρή ευθιξία με όσα έχετε «διαπράξει» εσείς και ο επιτυχημένος αδελφός σας Δήμαρχος Ιθάκης στα δύο χρόνια της θητείας σας θα είχατε παραιτηθεί και θα είχατε πάει σπίτι σας, τουλάχιστον με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ που απ ότι αποδεικνύεται καθημερινά ποτέ δεν είχατε και οι δυο σας!!!

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 5.2.2013