20.2.2013: ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Κεφαλλονιάς-Ιθάκης:ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ στις 20 ΦΛΕΒΑΡΗ

Η εργατική τάξη πρέπει ενωμένη να δώσει την απάντηση. Δε θα γίνουμε σκλάβοι τους, δε θα δεχθούμε να δουλεύουμε απ’ το πρωί ως το βράδυ για 300 ευρώ.

Απαιτούμε εξασφαλισμένο κατώτερο μεροκάματο από συλλογικές διαπραγματεύσεις και όχι με νόμο. Η μάχη της Συλλογικής Σύμβασης μας αφορά όλους, ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Δε θα επιτρέψουμε να αποφασίζουν κατά περίπτωση για το μισθό μας, να δουλεύουμε χωρίς ένσημα, χωρίς ασφάλιση, χωρίς κανένα εξασφαλισμένο δικαίωμα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ!!!  ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ  ΤΩΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

με 751 ευρώ κατώτερο μισθό. Να υπογραφούν νέες ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.

ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

Αυτοί παλεύουν για τα συμφέροντά τους και εμείς για τα δικά μας.

Αυτοί είναι οι λίγοι και εμείς οι πολλοί. Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Δε θα δουλεύουμε τζάμπα για να πλουτίζουν. Δε θα δουλεύουμε με δίμηνες και τρίμηνες συμβάσεις, χωρίς δικαιώματα, χωρίς μόνιμο τόπο κατοικίας, με σκυμμένο το κεφάλι και γεμάτοι φόβο για τη δική τους “ανάπτυξη”. Δεν εξαπατόμαστε από τα προγράμματα των ΜΚΟ που τσαλαπατάνε τα δικαιώματά μας και ανοίγουν δρόμο στις συνειδήσεις για κατάργηση των Συλλογικών συμβάσεων.

Σηκώνουμε κεφάλι με τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ μας και τις ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ σε κάθε γειτονιά. Αλληλεγγύη στους άνεργους συναδέλφους μας.

– ΟΧΙ στα χαράτσια – ΟΧΙ στους φόρους – Ενιαία, δωρεάν Υγεία & Παιδεία – Ουσιαστική προστασία για τους ανέργους και τις οικογένειές τους με διεύρυνση του επιδόματος ανεργίας και του χρόνου διάρκειάς του, με πάγωμα των χρεών τους – Κατάργηση των δανειακών συμβάσεων και των μνημονίων – Έξοδος της χώρας μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση των μονοπωλίων – Διαγραφή του χρέους.

Η “Ζωή” που μας προσφέρουν δε μας αρέσει και δεν μας αξίζει. Τα σχέδιά τους προβλέπουν την απόλυτη εξαθλίωσή μας. Μόνο  ενωμένοι, σε κοινό αγώνα μπορούμε να αντισταθούμε και να αντεπιτεθούμε.

Να ξεσκεπάσουμε και να απομονώσουμε τους προβοκατόρικους μηχανισμούς του κράτους και τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό.

Οργανώσου στο Σωματείο σου – συσπείρωση με το ΠΑΜΕ

Ολοι και όλες στην απεργιακή συγκέντρωση

την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στις 10.30π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

som.idiotikon.ki@gmail.com

Το Δ.Σ. Του Σωματείου

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 4.2.2013